terrible píše:Jaj, zabudol som, že ty si inžinier všetkýxch vied. Ďakujem za odkaz na článok, ale neviem čo si tým chcel povedať, dočítal som sa tam akurát o phycobiliproteínoch, čo je fluorescenčná bielkovina získaná z eukaryotických rias a cynobaktérií, je tam opísané ich zloženie a rôzne jej štruktúry s dopadom na spektrum žiarenia, ale neviem čo si tým chcel povedať v súvisslosti s GMO, o tom tam nie je ani slovo. Skús prestať ohurovať odkazmi na nejaké "superodborné" články na webe, radšj si nájdi niečo jednoduchšie ako napríklad toto: http://www.gmo.sk/sk/?page=107
Citácia z článku: GMO sú organizmy, ktorým bol upravený genofond tak, že zložitými technickými postupmi im bola odobratá, vymenená, obrátená, najčastejšie však pridaná časť chromozómu. Pritom táto nová časť chromozómu vôbec nemusí byť z podobného či príbuzného organizmu. Celé chromozómy musia byť pri vzniku nového organizmu „kompatibilné", ale jednotlivé gény môžu byť z hocičoho iného.
Inžinier síce nie som,ale čo to o Akvaristike viem.Citovať články dosiahne priemerný človek s IQ od 60.Ak by si ho mal vyššie, pochopil by si,akú látku im šikmý pichá a netáral tu do bludu do nebavolajúce zlátaniny hodné prváčika forma "nevedel som že sa gény dajú pichať"a pod.AKÉKOĽVEK NARUŠENIE ALEBO POZMENENIE SROUBOVICE DNA JE GENETICKÁ ÚPRAVA-MODIFIKÁCIA TY PROFESOR!
Týmto končím a nereagujem,nemá to význam zabíjať čas,lebo všetci sú tu múdrejší ako ja, ešte pred tým ako niečo napíšem.