kaho píše:ryby..Busom?,tak tvarnice mozno,ale ryby??preco??
Pretože ak mám ísť pre pár rýb 250 km tam a 250 km späť tak sa to jednak neoplatí a jednak aj tak ich budem musieť odviezť v aute tú istú cestu ako keď sa vezú v autobuse.
kaho píše:ryby..Busom?,tak tvarnice mozno,ale ryby??preco??
soso píše:Peter304 píše:nebude tam moc modrej?
no ani nie
Pseudotropheus Socolofi - samec aj samicka - modra
Pseudotropheus Saulosi Coral Red - samec modry, samica zlta
Metriaclima Zebra Red/Red - samec aj samica zlta(oranzova)
takze je to 50:50
ale kludne sa nebranim aj inym druhom (modro-zlta kombinacia)
Metriaclima Lombardoi,Pseudotropheus Elongatus Mpanga,Labidochromis Caeruleus Yellow....
Peter304 píše:soso píše:Peter304 píše:nebude tam moc modrej?
no ani nie
Pseudotropheus Socolofi - samec aj samicka - modra
Pseudotropheus Saulosi Coral Red - samec modry, samica zlta
Metriaclima Zebra Red/Red - samec aj samica zlta(oranzova)
takze je to 50:50
ale kludne sa nebranim aj inym druhom (modro-zlta kombinacia)
Metriaclima Lombardoi,Pseudotropheus Elongatus Mpanga,Labidochromis Caeruleus Yellow....
neboli tam povodne lombardy?bola to len otázka nič ine sorry za ô
kaho píše:ale aspon relativne vies,co kupis a to za tych 60eur navyse je asi v pohode,ale to je len moj nazor...
terrible píše:kaho píše:ale aspon relativne vies,co kupis a to za tych 60eur navyse je asi v pohode,ale to je len moj nazor...
Spolahol som sa na to, že Kofola je overený chovateľ, keďže od neho majú mnohí z tohoto portálu ryby, tak som veril, že mi nepošle nejaké sardinky. A vieš koľko by bolo za 60 € a koľko od manželky?
J3nDr1X píše:Ked chces modro zltu kompinaciu napadol ma jeden druh co mam aj ja. Melanochromis sp. northern blue Pekna cichlidka a ked sa vyfarbi tak je na šupy
Dal som ti aj foto
soso píše:terrible píše:kaho píše:ale aspon relativne vies,co kupis a to za tych 60eur navyse je asi v pohode,ale to je len moj nazor...
Spolahol som sa na to, že Kofola je overený chovateľ, keďže od neho majú mnohí z tohoto portálu ryby, tak som veril, že mi nepošle nejaké sardinky. A vieš koľko by bolo za 60 € a koľko od manželky?
sa mi pacili tie posledne slova ze od manzelky
...a co si bral od kofolu???
terrible píše:Bral som od neho L. caeruleus yellow a P. elongatus mpanga, a nechtiac je jedného demasona.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 35 hostia