El. prúd v akváriu

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Re: El. prúd v akváriu

Poslaťod Matej » Pon 01. Aug 2011 22:36:37

hladkyp píše:
Matej píše:
hladkyp píše:Najviac na tejto debate sa mi páči to, že Stero a Jevan majú pravdu a ja sa len smejem na tom ako sa snažíte vyvrátiť to o čom som tu ja už písal.

Ja pre zmenu neviem na com sa vlastne smejes :)

Ako odbornik na elektriku si mal moznost napisat ako to je, podelit sa o skusenost ... namiesto to toho si povedal ze sa o tom odmietas bavit. To mi pripada jedine ako to ze nebudes stracat cas a skolit tych co o tom nemaju dostatocne vedomosti. Ked mas otazku ktora sa tyka akvarii uz ale cakas ze ti niekto odpovie a nebude sa vyvysovat, ze? :)

Tak sme si tu tliachali po svojom, kazdy napisal to co si mysli, neskladame tu navod na elektroinstalacie ze, takze mozeme aj trosku motat a diskutovat nie :)

Zaujimave ze Stero nema problem normalne podat informaciu, bez arogancie, bez zosmiesnovania a k veci. Stero, dik :)

Predstav si, že by som chcel od teba názor ohľadom formátovania ftp disku cez príkazový riadok a budem ti vyvracať tvoj názor, že sa to nedá. Ale ozaj sa vrátime ku rybyčkám, tropheusy už si predal?

To mas tak, FTP disk ani neexistuje - ftp je len oznacenie urciteho protokolu :) Ale ked chces kludne ti vysvetlim cokolvek okolo toho co ta zaujima :) aj na tri krat :)

Tropheusy este mam, stale som sa celkom nerozhodol ci ich predat, ak by sa nasiel niekto kto by ich vzal vsetky tak by som to spravil, aj ked dneska som sa vratil z dovolenky a je na nich pekny pohlad :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Reklama

Predchádzajúci

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 30 hostia