Mini tanganika... ( napísal Maroš)

Diskusia o cichlidách z jazera Tanganyika

Re: Mini tanganika... ( napísal Maroš)

Poslaťod Karpatska » Pon 07. Dec 2009 21:36:53

Vylovil som ulitu a samičke som dal náhradnú a premiestnil ju do nádoby s vodou s akva a umiestnil ju do akva aby držala rovnakú teplotu. Budú aj niake fotečky aj keď uvidíme aká bude kvalita v počítače.
Obrázok užívateľa
Karpatska

Images: 51
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Reklama

Poslaťod Karpatska » Uto 08. Dec 2009 21:37:16

Ahojte tu je krátke video ale je slabšie momentálne svetlo a ešte na smolu je ulita pod veľkým echidonorom.
Mladých je 12 ks

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w4eYpAFHJF0[/youtube]

Mohli by sme každý kto odchoval niaky druh niečo o nom popísať alebo aspoň vytvoriť miestnosti pre šnekáčov, julidochromisov altolamprologu, eretmodus, tropheus atď.
Obrázok užívateľa
Karpatska

Poslaťod Aldebaran » Uto 08. Dec 2009 21:43:43

jeej, tie su krasne! Fakt podarene video, aj napriek nedobremu osvetleniu.

Inak, vytvorenie miestnosti pre jednotlive rybky je napad, ktory kvitujem, urcite by to pomohlo halvne afrika-zaciatocnikom ako som napriklad aj ja. Len treba urobit prehlad kto co chova, aby sa nezakladali miestnosti pre ryby, ktore tu nikto osobne nechova. Ale napad je dobry.
Obrázok užívateľa
Aldebaran
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 10
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod Karpatska » Str 09. Dec 2009 7:38:26

No takmer všetky sa tu chovajú ved je tu napr. Imro fulier z Bytče :D.
Obrázok užívateľa
Karpatska

Poslaťod Rostratus » Str 09. Dec 2009 7:56:07

Karpatska píše:Ahojte tu je krátke video ale je slabšie momentálne svetlo a ešte na smolu je ulita pod veľkým echidonorom.
Mladých je 12 ks

http://www.youtube.com/watch?v=w4eYpAFHJF0

Mohli by sme každý kto odchoval niaky druh niečo o nom popísať alebo aspoň vytvoriť miestnosti pre šnekáčov, julidochromisov altolamprologu, eretmodus, tropheus atď.

Gratulujem k mladým. Je to radosť sa pozerať na mladé rybky. Tie miestnosti pre šnekáčom, julidochromis a pod nieje zlý nápad len tých čo by chceli napísať neaký článok, alebo info o nich je strašne málo.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod kofola » Str 09. Dec 2009 8:23:40

Karpatska píše:Mohli by sme každý kto odchoval niaky druh niečo o nom popísať alebo aspoň vytvoriť miestnosti pre šnekáčov, julidochromisov altolamprologu, eretmodus, tropheus atď.

Ved je tu miestnost Tanganika, tak mozes zalozit novu temu s nazvom zhodnym s pomenovanim ryby a napisat vsetko co o nej vies a chces vediet.
Prip. v Chove s odchove.
Obrázok užívateľa
kofola

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Poslaťod Karpatska » Str 09. Dec 2009 11:38:52

admin píše:
Karpatska píše:Ahojte tu je krátke video ale je slabšie momentálne svetlo a ešte na smolu je ulita pod veľkým echidonorom.
Mladých je 12 ks

http://www.youtube.com/watch?v=w4eYpAFHJF0

Gratulujem k mladým. Je to radosť sa pozerať na mladé rybky. Tie miestnosti pre šnekáčom, julidochromis a pod nieje zlý nápad len tých čo by chceli napísať neaký článok, alebo info o nich je strašne málo.

Ja som ti písal, že cez vianoce niečo napíšem :D takže sa neboj aj o cyprichromisoch aj multákov niečo napíšem :D. Aj do malawi by som niečo mohol ved som rozmnožil Labidochromisa + cynotilapia afra napr. Môžem aj o telmatochromisoch ale aby som stihol a nesľuboval viac.
Obrázok užívateľa
Karpatska

Poslaťod Karpatska » Str 09. Dec 2009 11:41:32

kofola píše:
Karpatska píše:Mohli by sme každý kto odchoval niaky druh niečo o nom popísať alebo aspoň vytvoriť miestnosti pre šnekáčov, julidochromisov altolamprologu, eretmodus, tropheus atď.

Ved je tu miestnost Tanganika, tak mozes zalozit novu temu s nazvom zhodnym s pomenovanim ryby a napisat vsetko co o nej vies a chces vediet.
Prip. v Chove s odchove.

No skôr chcem aby tu boli napevno miestnosť lamprologini + cyprichromisy + julidochromisi, nie čakať kým niekto bude mať problém ale mu pomôcť ho predísť. Keď nájde už miestnosť, tak sa skôr opýta ako keď len nenájde nič napr. v googli.
Obrázok užívateľa
Karpatska

Poslaťod Aldebaran » Str 09. Dec 2009 11:56:23

Karpatska píše:No skôr chcem aby tu boli napevno miestnosť lamprologini + cyprichromisy + julidochromisi, nie čakať kým niekto bude mať problém ale mu pomôcť ho predísť. Keď nájde už miestnosť, tak sa skôr opýta ako keď len nenájde nič napr. v googli.

myslim, ze to je celkom dobry napad, do takych miestnosti by sa dali dat navrch odkazy k clankom o chove jednotlivych ryb a podobne...len to chce vela kodovania asi od admina...

Inak, Karpatska, clanok o multikoch by som osobne velmi uvital, kedze ich planujem zacat chovat. Aj o julidkach by si mohol nieco napisat ;)
Naposledy upravil Aldebaran dňa Str 09. Dec 2009 14:17:44, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Aldebaran
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 10
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod Karpatska » Str 09. Dec 2009 12:12:39

Aldebaran píše:[quote="Karpatska]No skôr chcem aby tu boli napevno miestnosť lamprologini + cyprichromisy + julidochromisi, nie čakať kým niekto bude mať problém ale mu pomôcť ho predísť. Keď nájde už miestnosť, tak sa skôr opýta ako keď len nenájde nič napr. v googli.[/quote]

myslim, ze to je celkom dobry napad, do takych miestnosti by sa dali dat navrch odkazy k clankom o chove jednotlivych ryb a podobne...len to chce vela kodovania asi od admina...

Inak, Karpatska, clanok o multikoch by som osobne velmi uvital, kedze ich planujem zacat chovat. Aj o julidkach by si mohol nieco napisat ;)[/quote]

Multákov mám dosť, čiže o tých môžem ale o Julidkách by skôr mohol niekto iný, tie nemám dlho, teda raz som mal ale neutvoril sa pár tak som ich dal preč ale teraz to určite víde. :P
Obrázok užívateľa
Karpatska

PredchádzajúciĎalší

Späť na Tanganyika cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť