tak ako pisal matej,no ak by si chcela nejakeho dravca neviem ci calvusaky budu vhodnymi spolocnikmi pre tropheusy,za jeden cas som mal tiez calvusy spolu z tropheusmi a calvusaky boli stale poskryvane vyliezali len pri krmeni aj to tak strho vystartovali a hned medzi skaly.....tropheusy ich velmi rusili,predca len calvusy su pokojne ryby a tropheusy su naopak zive
Ďakujem pekne za rady.. len akého dravca mám kúpiť, si nechám poradiť od Vás.. ja nemám ani šajnu, aké ryby sú na to vhodné.. ale smiešna je tá ryba calvus.. taka strašidelná... a pritom taký kliďas.. heheh...
veď ja som nepovedala že calvus je škaredá ryba.. aj mne sa celkom páči.. len taký zaujímavý zjav to je.. pekne sme sa preorientovali na inú tému.. ale tak čo už.. nebudem predsa zakladať novú tému, keď už sa tak konverzácia rozbehla...
Je tu niekto kto staval akvarium dlhšie ako pol roka, a dostal sa skoro na psychiatriu z toho? Keď ho dostavam asi budem v ňom šnorchlovať od radosti..
no neviem mne stahovania chovni trvalo 3 dni...ale urcite sa mozu vyskytnut aj komplikacie a posunie sa to...a ak smiem vediet preco stavias aqua uz pol roka?
Lebo stale je s niečim problém, už som ho mal aj napušťané ale podlaha je trošku krivá, myslel som si že to zrovná podložka.. Teraz vyrezať plavajúcu a klásť dlažbu.