pigeon píše:no povedzme ked budes kupovat mlade ryby tak zobrat z kazdeho druhu aspon 6-8kusou,potom ked dorastu a dospeju preriedit ich povadze 1:3/2:4/1:4,prve cislo su stale samce...tiez to mam tak ze mam z kazdeho druhu 1 najviac 2 samcou
pigeon píše:rasto hladkyp sa pital ci sa nekrizia spolu zo saulosami preto som spominal spravny pomer nie kvoli agresivite,socolofi su da sa povedat velmi kludne ryby je pravda ako si uz spomenul ze sem tam si ochranuje svoje teritoriu tym ze prezenie nejaku ryby po aqua no to je v pohode
hladkyp píše:Po cca 5 dňoch čo ich mám doma sa mi zdájú niektore agresívnejšie ako demasónky. Ale to sa určite zmení keď demasónky podrastú.
pigeon píše:no povedzme ked budes kupovat mlade ryby tak zobrat z kazdeho druhu aspon 6-8kusou,potom ked dorastu a dospeju preriedit ich povadze 1:3/2:4/1:4,prve cislo su stale samce...tiez to mam tak ze mam z kazdeho druhu 1 najviac 2 samcou
IMO F. píše:pigeon píše:no povedzme ked budes kupovat mlade ryby tak zobrat z kazdeho druhu aspon 6-8kusou,potom ked dorastu a dospeju preriedit ich povadze 1:3/2:4/1:4,prve cislo su stale samce...tiez to mam tak ze mam z kazdeho druhu 1 najviac 2 samcou
Pigeon nechaj to na prirodu je to to najlepsie.
Pomer samcov a samic nechaj 1:1. Je to najlepsi pomer. Nech sa samci fackuju samcov a samicky nech vytieraju.
IMO
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia