Matej píše:hladkyp píše:kofola píše:
- Kód: Vybrať všetko
http://maniakva.sweb.cz/krevetky.htm
Zaujímavé, už sa tu niekomu rozmnožili ? Myslím tu na fóre.
Ja som si priniesol 4, jedna uz nosila takze za chvilu ich bolo 8. A teraz mam taky pocit ze ak to vsetko dorastie tak sa budem blizit k 100 kusom Horsie ze som si na rastlinach prieniesol slimaky a tych uz je tiez aspon 100 a neviem ako sa ich zbavit.
Razor píše:Inak chcem sa spýtať Matej, ten ohrievač čo je súčastou toho setu, na koľko ti vyhreje krevetárko, akú tam máš teplotu a je konštantná, alebo ti kolíše ? Pýtam sa, či to netreba vymeniť za ohrievač s termostatom.
Matej píše:Razor píše:Inak chcem sa spýtať Matej, ten ohrievač čo je súčastou toho setu, na koľko ti vyhreje krevetárko, akú tam máš teplotu a je konštantná, alebo ti kolíše ? Pýtam sa, či to netreba vymeniť za ohrievač s termostatom.
Ano ten ohrievac by bolo treba vymenit, nechal som ho bezat cez noc, rano voda atakovala 30 stupnov tak som ho vypol a uz ho nepouzivam, tiez nechapem preco to k tomu davaju ked to je prakticky nepouzitelne.
Razor píše:Matej píše:Razor píše:Inak chcem sa spýtať Matej, ten ohrievač čo je súčastou toho setu, na koľko ti vyhreje krevetárko, akú tam máš teplotu a je konštantná, alebo ti kolíše ? Pýtam sa, či to netreba vymeniť za ohrievač s termostatom.
Ano ten ohrievac by bolo treba vymenit, nechal som ho bezat cez noc, rano voda atakovala 30 stupnov tak som ho vypol a uz ho nepouzivam, tiez nechapem preco to k tomu davaju ked to je prakticky nepouzitelne.
Fííha až tak ? No mohli k tomu dať ohrievač s termostatom, takto je uplne naprd pokiaľ nechceme varene krevety... A pre istotu mám aj náhradný filter od SERA fil 60, lebo ten čo k tomu dávajú sa mi zdá ako prdítko...
Dakujem za odpoved
Späť na Všeobecná diskusia o akváriových rybách
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 13 hostia