5 mečúnov tie som bol dnes kúpiť a jedna samička nigrofasciaty a dva prísavníky to je zas osadenstvo zo starého akvarka lebo boli týraný od druhej samičky ktorá tam má malé
Tak mečúne "serú" požehnane V taktomto stave ho nechám bežať ešte 2-3 týždne, bude sa meniť už len vzhľad (skaly, rastliny a pod..) Inak aké máte vy trubice pri cichlidách? Ja mám vpredu 765 a vzadu 525 asi, ale tú zadnú idem hned zajtra vymeniť asi za 840 alebo 865 lebo svieti veľmi do ružovooranžova.
Tak pár fotiek (prvá vo viacerých farbách) po pridaní kameňov, už aj s vymenenou trubicou vzadu. Teraz by som počul rád konštruktívnu kritiku poprípade rady čo tam zmeniť, alebo ako to zlepšiť. Chcem tam mať rocio octofaciata, meeki a nigrofasciaty, neskôr nevylučujem aj iné druhy, no najskôr by som chcel vedieť koľko ich tam potom môžem dať? Tak po 6-8 kusov z každeho druhu kým sa nevyberú páry? Lebo budem zhánať len mladé ryby.
Nigrofasciaty mám v menšom akvarku je tam cca 3 tyždnový poter a chovám ich už dlho tak zopár by som ich tam chcel, a zas perleťák tiež nie je najkľudnejšia ryba a je aj o dosť väčšia, skôr som sa bál že práve ten by ich tam všetkých tyranizoval.
no ak pojde vsetko tak ako ma tak v auguste najneskor v septembry(zalezi to od priestoru) by tu v RS mala byt otvorena nova akvaristika-teraristika,v tej by si mal najst vsetko,aspon tak to planujem.....a anubiasy no jeden koren by sa nasiel ak ti este treba,inak ak nieco staci alebo