Skaly určite pridám, aj aby to lepšie vyzeralo a aj aby mali ryby viac skrýš. Mne tam chýba aj niečo zelené, zatiaľ je to ladené všetko tak do tmavo sivo-hneda. Je možné že tam žiadna rastlina v budúcnosti neprežije ale za pokus to stojí.
Anubiasy som kúpil a tie cryptocorynty sú zo stareho akvarka. To viem že živorodky ale ktoré z nich. Lebo aj medzi nimi sú rozdiely a nechcem nejaké super odolné čo mi nepovedia nič ked prežijú všetko, také sú asi gubky. Skôr asi nejaké mečúne alebo neonky nie?
Neriešim, a tu v sobote veľa možností nemáš v druhej akvaristike nemá žiadne rastliny a nepoznám tu žiadnych chovateľov okrem teba, takže tak, ak budeš mať nejaké anubiasy navyše za lepšie cenu daj vedieť
Nie je tam zatiaľ čo fotiť pribudlo len pár rastliniek, ale o pár dní bude, zajtra sa chystám dokončiť kryt aj s osvetlením a kúpiť zábehové rybky (koľko by som ich mal kúpiť?) a napozajtra idem po dalšie skaly takže v piatok sem hodím fotku.
Ja by som na zábeh použil, ale 5ks mečúnov, alebo niečo podobné. Ale čo potom s nimi. Hlavne nekupuj Gupky, lebo tie ty vydržia aj keby si zabudol vodu napustiť.