okej, dnes sa veci trochu pohli. Stravil som den u priatelky vyrabanim toho kuska pozadia (teda, ona viac menej rezala, lebo ja som strasne nemehlo), za co jej velmi dakujem
Pozadie je vyrezane, natrene epoxidom (fajne lepkavy humus inak ta vec) aj napieskovane, teraz cakam a dufam, ze som tam dal dost toho tvrdidla a ze to riadne zatvrdne. Na konzerve pisu 48 hodin na vytvrdnutie, tak vo stvrtok to pojdem skontrolovat. Trochu som zmenil koncepciu, dam ho az ku dnu ale je tam velka diera dole na nasavanie aj pomerne velka na vypust- dufam, ze to ryby vyuziju aj ako ukryt pripadne, a tym to bude mat aj funkcny vyznam pre ryby a nebude to len "mrtvy priestor".
Otazka: Staci druhy krat dat uz len cisty epoxid navrch, alebo radsej este jednu vrstvu s pieskom a az potom kryciu vrstvu epoxidu?
Prikladam aj fotku, je to fotene mobilom, takze kvalita nic moc, ani farba uplne nie je taka aka je, ale co uz. Vo stvrtok mozno zoberem normalny fotak a skusim to cvaknut. Je to pomerne dost pravidelne, a jak tak na to pozeram, vyzera to skoro ako stena domceka
Ten vchod je dost velky, asi dam pred neho nejaky kamen alebo nieco, uvidime.
Som zvedavy na vase nazory
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.