Co je to za sumca?

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Co je to za sumca?

Poslaťod jovan » Pon 16. Máj 2011 19:47:09

milosklement píše:
C5,C6 píše:Hej fesaci su to, :F ja mam troch a tusim jednu samicu a dvoch samcov. Samica je taka plnsia v brusku. Len skoda, ze sa rozmnozuju az po hormonalnej stimulacii..

Nie som tak skúsený akvarista a zaujímalo by ma ako ich hormonálne stimuluješ? Kupuješ nejaký prípravok čo prilievaš do vody ??? :-)
Vďaka za odpoveď a radu v jednom ;-)

Nechcem sa miešať ,ale C5,C6 nenapísal že ich týmto spôsobom množí......Je len pár ľudí na Slovensku čo to vedia......
Obrázok užívateľa
jovan

Images: 0
Has thanked: 4 times
Been thanked: 35 times

Reklama

Poslaťod Nawi » Pon 16. Máj 2011 20:42:05

suhlasim z jovanom takych je na slovensku malo...ale tusim ze im striekaju kaprie spermie ci co....tusim som o tom niekde cital,no niesom si isty...ale inak vacsina sumcou sa rozmnozuje az po hormonalnej stimulacii
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Poslaťod jovan » Pon 16. Máj 2011 21:02:46

pigeon píše: ..ale tusim ze im striekaju kaprie spermie ci co....tusim som o tom niekde cital,no niesom si isty...ale inak vacsina sumcou sa rozmnozuje az po hormonalnej stimulacii

Ty kokos.....tak toto by ma ani vo sne nenapadlo.Prečítaj si niečo o hypofýze a o hormonálnej stimulácií.Kapria hypofýza sa pri tomto druhu už používa málo a odoberá sa z pod mozgu kapra /mozgové podväzky/,potom sa suší ,melie a nakoniec rozpúšťa v acetóne a dávkuje.Ale takto sa o už dnes nerobí,používaju sa gonádotropíny....
ps kua nejdú smaily
Obrázok užívateľa
jovan

Has thanked: 4 times
Been thanked: 35 times

Poslaťod Nawi » Pon 16. Máj 2011 21:24:50

no ja som si nebol isty,vravim ze som o tom cital v casaku no to bolo uz davnejsie,cize vobec neviem ako sa to robi a ani ma to akosi ani nezaujima.......cize sory sa zle informacie!!!!!!!
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Poslaťod milosklement » Uto 17. Máj 2011 10:21:31

Tak chlapi len čumím ako puk :O :whew
Vidím, že to asi nebude tak jednoduché :-) Ale zaujímalo by ma, keby sa vyjadril aj C5,C6 :-) Asi mu pošlem SS :-)))
Ale Ďakujem aj za Vaše príspevky, veľmi zaujímavé. :yes
milosklement

Has thanked: 6 times
Been thanked: 0 time

Predchádzajúci

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 14 hostia