C5,C6 píše:Hm no ano vyhodim ho co uz s nim. Jasne, ze na dnesnom trhu sa daju zohnat rozne ohrievace s roznymi cenami. Ved nie su az tak drahe, o to mi neslo. Len som sa chcel pokusit o jeho zachranu a hodit tu s vami par slov a co by mohlo do buducnosti mozno pomoct aj niekomu inemu. .
Heh neviem si ani predstavit a ani nechcem, ze by som ho mal zlepeny a raz by sa don dostala voda... a bolo by baaaac a po vsetkom zivom co by bolo vo vode ... tak to sa naozaj neoplati a mohol by som si uz iba !
Jesky píše:C5,C6 píše:Hm no ano vyhodim ho co uz s nim. Jasne, ze na dnesnom trhu sa daju zohnat rozne ohrievace s roznymi cenami. Ved nie su az tak drahe, o to mi neslo. Len som sa chcel pokusit o jeho zachranu a hodit tu s vami par slov a co by mohlo do buducnosti mozno pomoct aj niekomu inemu. .
Heh neviem si ani predstavit a ani nechcem, ze by som ho mal zlepeny a raz by sa don dostala voda... a bolo by baaaac a po vsetkom zivom co by bolo vo vode ... tak to sa naozaj neoplati a mohol by som si uz iba !
Keď praskne ohrievač a vojde doň voda tak ryby ti budú žiť naďalej lebo voda je ako odpor čiže elektrina naďalej prúdi. Problém je v tom že keď ty do akvárka vopcháš ruku a druhou bi si sa uzemni napr. o niečo kovové alebo bi si stál na niečom vodivom tak bi ťa to mohlo zabiť.
Mne osobne sa to stalo a to som vyučený elektrikár " nie je sa čím chváliť keď som urobil takú sprostosť " ...jednoducho som chcel len niečo upraviť pri hladine tak som nepovažoval za dôležité všetko vyťahovať zo zásuviek ale nemohol som si všimnúť nakoľko ohrievač bol v rohu schovaný že je prasknutý " ryby ho museli pri naháňačke rozbiť " no šťastie v nešťastí bolo že som stál na drevenej stoličke no uchom som sa zľahka oprel o vrchnú kovovú konštrukciu nad akváriom. A VTEDY MI SVITKO !!!!!!!!!!!
BERTE TO VŠETCI AKO VÝSTRHU DO BUDÚCNA !!!
admin píše:No keď to čítam tak si začnem vypínať všetko z elektriny keď budem vymieňať vodu v akváriu. Ja som v tomto lenivý a robím to za plnej prevádzky. Maximálne si vypnem filter ak robím väčšiu výmenu vody.
admin píše:No keď to čítam tak si začnem vypínať všetko z elektriny keď budem vymieňať vodu v akváriu. Ja som v tomto lenivý a robím to za plnej prevádzky. Maximálne si vypnem filter ak robím väčšiu výmenu vody.
Jesky píše:admin píše:No keď to čítam tak si začnem vypínať všetko z elektriny keď budem vymieňať vodu v akváriu. Ja som v tomto lenivý a robím to za plnej prevádzky. Maximálne si vypnem filter ak robím väčšiu výmenu vody.
No Peter to robíš velikú chybu keď sa podeješ tak kto nám bude vyrábať pozadia ??
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 44 hostia