Ahojte.chcel by som do mensieho akva (112 L) supnut nejake cichlidky ala America... nejake apistogrammy by som tam teoreticky mohol mat? Kedze sa jedna o mensie cichlidy? Viete mi prosim Vas poradit ohladom nejakej kombinacii napr.s neonkami a ohladom poctu? Ja som malawak takze ohladom Ameriky nemam vobec ziadne skusenosti. Diks
Takze parik apistogrammy + 30 neoniek + nejaky panciernicek + prisavnik......Moze to tak byt hej.... a este ohladom strku. mozem tam mat piesok co mam v malawi alebo je lepsie taky hrubsi strk?
Akoze uvazoval som aj nad skalarmi,,, potom aj nad ostriezikmi ktore sa mi tiez pacia,lebo su farebne.....Zatial este neviem. dnes som supol do AQ 2 korene.....v pondelok pridam rastlinky a uvidim potom co dalej..... Ale teoreticky aj 1 parik sklalarov a 1 parik ostriezikov a mozno 10-15 neoniek by nebolo zle. Kamarat ma takuto kombinaciu len vo vacsich mnozstvach a rybkam sa dari.....uvidime no.....
no to nemusi byt pravda,vela zalezi aj od velkosti aqua,ja som mal cca 30ks neoniek v 250l spolu z 2 chovnymi parmi skalarou,boli velke cca ako cela rukA a neoniek sa ani len nedotkli....
tie neonky boli mlade,niektore kusy mali sotva 2cm.a to som ich daval do akva kde uz boli zabyvane skalare...tiez som sa obaval ze ich skalare posekaju a nezostane z nich nic,no ked som vydel ze ich maju na haku som .....
Dnes som AQ dokoncil. pribudnu este 2-3 rastliny. Teraz tam su : Hygrophila difformis subm a Hygrophila polysperma ! No a k tym rybkam. Mozem Tam teda supnut napr 1 parik apistogram + parik skalarov + nejake neonky na okrasu? Ci kombinacia zla?
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.