môj typ SR-CZ 3:5 a to som optimista ...
V tom horšom prípade 2:5
Nie že by som bol skeptik, chlapci sa skutočne snažia a hrali s Rusmi naozaj pekný Hokej...ťažko komentovať kde sa stala chyba, keď robíme tie iste kiksy celých 20rokov od rozdelenia. Poznám mnoho Hokejistov osobne a viem, že nám sa to ľahko komentuje, ale aj tak ma rozčulje, že stále je to milion striel a žiadne góly, nepresná koncovka, nepresné nahrávky, spústa nepremenených tutoviek...to sú fakty, pre ktoré roky len šlapeme vodu... je mi to ľúto, pretože Tí chalani sú dobrý, ale niečo tomu chýba...asi to povestné šťastie, ktorého majú Češi habadej aj na rotdávanie
))) isto je to ale aj mentalitou a psychikou a bojovnosťou. Ten zápas s Nemcami budu ešte dlho ľutovať.
Každopádne budem v kútiku duše aj tak veriť....
Popísal by som toho viac, ale ponáhľam sa...tak Slovensko do toho, chlapci pokuste sa zabojovať a hlavne neotvárajte hru...ak začneme útočiť, tak sa rovno môžeme rozlúčiť s teoretickou šancou.
P.S.: ko sledoval tápas CZ:FIN tak isto videl tých Fínskych rýchlikov...už vidím ako budeme hrať polovicu zápasu v oslabení...nás utrepú korčulami
)) heheheh