Slovenskóó, Slovenskóó, heja, heja, heja Slovensko... :)

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Slovenskóó, Slovenskóó, heja, heja, heja Slovensko... :)

Poslaťod Rado » Štv 05. Máj 2011 7:20:25

Češi budú iná káva :coffee . Dúfam, že Halák aspoň čosi chytí. Ak to bude zasa tak ako doteraz, že zahrajú iba jednu z troch tretín, tak použijem svoj starý recept: otočím kreslo naopak :drink a čumím na mojich trofíkov - veľa ráz je to lepšie a nezvyšuje mi to tlak
Obrázok užívateľa
Rado

Images: 8
Has thanked: 4 times
Been thanked: 14 times

Reklama

Poslaťod jusko » Štv 05. Máj 2011 8:38:17

Presne tak - Češi a aj Fíni nás vytrieskajú.
Tiež sa radšej zavriem do izby medzi svoje akváriá a ukľudňujem sa - no a v nedeľu mi dovezú akváriá do izby - posledných 2000 L, takže mám o zábavu postarané.
Obrázok užívateľa
jusko

Images: 0
Has thanked: 15 times
Been thanked: 29 times

Poslaťod stiff » Štv 05. Máj 2011 13:11:40

Keby sa to povestné "české štestí" trošku unavilo a sadlo si na slovenský manšaft a naopak, keby tá naša "slovenská strelecká smola" (s Nemeckom...Ruskom..) zajtra preskočila na bratov Čechov, tak by sme nad nimi mohli konečne vyhrať a k tomu všetkému DOMA... To by mohlo otočiť smerovanie Slovákov na tomto šampionáte. Každopádne to určite bude riadny boj a ja som ešte vždy večný optimista, preto DRžíM NAšIM PALCE! Slovenskooooooooooo.. :mrk :punch :skleb :clap
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod Rostratus » Štv 05. Máj 2011 16:47:56

Chlapi už sa konečne zmierte s tým, že naši niesú až takí vymakaní ako ostatní. Môj tip Slovensko:Česko 2:5 :) :head :yawn
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Pito » Štv 05. Máj 2011 18:01:02

admin,mas pravdu. nasi hokejisti su taki ako ta nasa vlada.. zlepenci :lol: pozbieraju sa z celeho sveta, kde sa hra iny hokej, nie su zohrati a chcu robit zazraky. :lol: slava hokeja aj futbalu uz davno padla. aspon na slovensku. :thumbdown:
Obrázok užívateľa
Pito

Images: 75
Has thanked: 14 times
Been thanked: 27 times

Poslaťod kofola » Štv 05. Máj 2011 18:22:53

Ked Slovaci vypadnu - akoze aj vypadnu, tak budem fandit Cechom. Stale lepsie ako by to mali vyhrat zuvackovi americania, alebo kanada. Budem sa tesit spolu s kamaratmi, znamymi a akvaristami z Ciech. Priatelia cesi a moravaci ukazte im to aj za nas. :clap
Obrázok užívateľa
kofola

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Poslaťod perchess » Štv 05. Máj 2011 19:07:57

kofola píše:Ked Slovaci vypadnu - akoze aj vypadnu, tak budem fandit Cechom. Stale lepsie ako by to mali vyhrat zuvackovi americania, alebo kanada. Budem sa tesit spolu s kamaratmi, znamymi a akvaristami z Ciech. Priatelia cesi a moravaci ukazte im to aj za nas. :clap

Osobne verím až do poslednej chvíle, že postúpime ďalej. A keby sme vypadli (v hociktorej fáze turnaja), tak určite nebudem fandiť Čechom, ani keby hrali proti Mongolsku. Dôvod je jeden-jediný: ako s nami vyjebabrali v roku 1993 pri delení federácie, keď nás poslali až do C-kategórie majstrovstiev sveta, hoci pôvodná dohoda bola úplne iná.... Nehovorím že by som fandil tým Mongolom, to nie, ale ani Čechom by som nefandil. Jednoducho by som pozeral hokej, lebo hokej milujem, ale nefandil by som nikomu.
Obrázok užívateľa
perchess

Images: 61
Been thanked: 26 times

Poslaťod nobody » Štv 05. Máj 2011 19:48:15

no zajtra to vidim takto nejak ;) bud nam cesi daruju nejaky ten bodik na remizku aby sme mohli este realne nieco zo zvysnymi dvomi zapasmi urobit a spoliehat sa na druhych zakopnutie a nasledne potom s nimi prehrame v predlzeni ........... alebo nas rovno nakopu do prdele a dostaneme dasli vyprask od nasich "bezmilostnych bratov", ktori su urcite lepsi od nas......... ale ak nahodou nasi vyhraju tak podla mna uz v sobotu sme MAJSTRI SVETA ale iba do vecera kedy nas vyklepu fini a skoncime zase s holou ...... :D :D :D
este dobre ze je to len sport a zabava ale radsej som aktivny hrac ako pasivny sediaci a lamentujuci. niekedy sa mi priam paci ako slovenski sportovci dokazu na roznych podujatiach urobit z daneho sportu celkom dobru parodiu (Luxembursko-Slovensko futbal :lol: :lol: :lol: )
nobody

Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Poslaťod diskoclub » Štv 05. Máj 2011 20:08:59

No kluci nic proti remíze, ale doufám, že to zítra vyhrajeme
diskoclub

Has thanked: 8 times
Been thanked: 5 times

Poslaťod perchess » Štv 05. Máj 2011 20:24:03

diskoclub píše:No kluci nic proti remíze, ale doufám, že to zítra vyhrajeme

No veď áno, aj ja dúfam že to zajtra vyhráme! (pozri sa na názov témy....) :sun
Obrázok užívateľa
perchess

Images: 61
Been thanked: 26 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia