Môj vysnívaný sen NO.2 - Tanganyika 200L

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
1
50%
2
1
50%
3
0
Nehlasovalo
4
0
Nehlasovalo
5
0
Nehlasovalo

Celkom hlasov : 2

Re: Môj vysnívaný sen NO.2 - Tanganyika 200L

Poslaťod barny1991 » Ned 24. Apr 2011 18:17:11

viem si to predstavit tie kopy piesku ktore prebagruju :D som zvedavy ako sa tie ocelaty zabyvaju pri tych leleupkach im velku sancu nedavam no uvidime ci aspon neaky jeden par prezije.
Obrázok užívateľa
barny1991

Has thanked: 9 times
Been thanked: 2 times

Reklama

Poslaťod Matej » Pon 25. Apr 2011 21:42:46

barny1991 píše:viem si to predstavit tie kopy piesku ktore prebagruju :D som zvedavy ako sa tie ocelaty zabyvaju pri tych leleupkach im velku sancu nedavam no uvidime ci aspon neaky jeden par prezije.

Ocelatusy to podla mna pri leleupkach daju v pohode, mne sa zatial drzia aj similisy a tie su o dost mensie ako ocelatusy. Teraz jeden kus padol za vlast, ale zrovna ked som bol na viacero dni na chate takze neviem ci to nebolo z nedostatku potravy :) Z krmenia tiez nemaj strach, ked budes davat aj artemiu tak s tym nebudu mat leleupi ani ocelatusy ziadny problem a duboisom artemia nerobi ziaden problem. Drzim palce nech to dotiahnes do zdarneho konca, zatial sa to rysuje celkom pekne :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod barny1991 » Pon 25. Apr 2011 21:59:09

dakujem matej, ocellaty si uz nasli svoje ulity a myslim ze by to mohlo dobre dopadnut dubaci zeru spolu s leleupkami a dnes uz aj ocellaty vybehli s ulit a pri spodu co padalo troska dole tak pomaly jedli takze bude dobre dufam, dneska som robil dubakom krmivo- špenat,hrašok+vločky tropical. uvidim ci im to bude chutit lebo zatial nemam cisto rastlinne krmivo az zajtra si ho pojdem kupit,(36%spirulina) a raz denne im budem davat tuto domacu zmes. :) :yes
Obrázok užívateľa
barny1991

Poslaťod barny1991 » Štv 28. Apr 2011 19:03:27

No tak troska som sa mylil, dva mensie ocellaty co boli asi samicky su fuč, leleupi tie dve male znicili, tie vacsie dve co su pri ulitach snimi aj jedia a v pohode ale tie mensie asi povazovali za potravu :( pozeram do akva co to nahanaju tie leleupi a chudatko ocellatka uz mala odkusnuty chvost, a kym som ju stihol vybrat tak ju trhali na franforce... ale hlavne ze sa dari dubakom. :) no stale mi dva lamp. ocellatus ostali a tie su zabehnute uz a v pohode si ich ani nevsimaju, budem dufat ze to ostal parik no.
Obrázok užívateľa
barny1991

Poslaťod Matej » Štv 28. Apr 2011 20:38:52

barny1991 píše:No tak troska som sa mylil, dva mensie ocellaty co boli asi samicky su fuč, leleupi tie dve male znicili, tie vacsie dve co su pri ulitach snimi aj jedia a v pohode ale tie mensie asi povazovali za potravu :( pozeram do akva co to nahanaju tie leleupi a chudatko ocellatka uz mala odkusnuty chvost, a kym som ju stihol vybrat tak ju trhali na franforce... ale hlavne ze sa dari dubakom. :) no stale mi dva lamp. ocellatus ostali a tie su zabehnute uz a v pohode si ich ani nevsimaju, budem dufat ze to ostal parik no.

Hm, skoda toho. Asi si mal malo ukrytov a nevedeli si najst miesto :(
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod mlaka » Sob 30. Apr 2011 8:46:41

Prihoď viacero ulít - stačí, že ocelatusy trocha podrastú a už sa nedajú tak ľahko .....pridaj ulity aspoň 10 ks a bude to v pohode. Na Tvojom mieste by som ich stav ešte doplnil o nejaké kusy, myslím tých ocelatusov, predsa len, sú to také malé pekné potvorky.
Obrázok užívateľa
mlaka

Images: 15
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod barny1991 » Sob 30. Apr 2011 12:21:16

cauko, ulit je v akvarku dokopy 23ks takze to je dost, no len ich budem musiet nechat asi odrast niekde lebo tie leleupi maju predsalen asi 7mesiacov cize su starsie od trophikov aj vacsie a tie ocelaty su malicke cichlidy celkovo takze tie mensie samicky povazovali za potravu... radsej tam ocellaty davat nebudem myslim ze by ich tie leleupi preriedili zase...hlavne je ze s dubakmi nazivaju v pohode a nerobia im zle... ale ani tym zvysnym ocellatom nic nerobia no, neviem keby som tam pustil dalsie ocellaty ako by sa chovali...
Obrázok užívateľa
barny1991

Poslaťod Matej » Pon 02. Máj 2011 7:39:48

barny1991 píše:cauko, ulit je v akvarku dokopy 23ks takze to je dost, no len ich budem musiet nechat asi odrast niekde lebo tie leleupi maju predsalen asi 7mesiacov cize su starsie od trophikov aj vacsie a tie ocelaty su malicke cichlidy celkovo takze tie mensie samicky povazovali za potravu... radsej tam ocellaty davat nebudem myslim ze by ich tie leleupi preriedili zase...hlavne je ze s dubakmi nazivaju v pohode a nerobia im zle... ale ani tym zvysnym ocellatom nic nerobia no, neviem keby som tam pustil dalsie ocellaty ako by sa chovali...

23 ulit to podla mna ani nemusi byt dost. Sam mam asi 20 ulit a v tom akvarku sa to dost straca, hlavne ked ich mas dost vela v strede na jednej kope. Mozno aspon na zaciatok by bolo dobre keby ich bolo viacej, lahsie by sa schovali. Ale teraz uz to je jedno.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod barny1991 » Pia 06. Máj 2011 11:03:16

tak uz maju ocellaty svoje miesto :) tak je dobre su zabyvany. este cakam kym bude mat Jusko altolamprologusov strasne sa mi pacia tak by som im nasiel miesto a chcel by som jednodruhovu nadrz s nimi strasne sa mi pacia. :yes mam na mysli bud : Altolamprologus compressiceps Gold Head alebo Altolamprologus calvus Black Pectoral. inak aj trofici pekne rastu :)
Obrázok užívateľa
barny1991

Poslaťod hladkyp » Str 08. Jún 2011 21:34:18

Nemôžem si pomôcť, ale nejako nemôžem prísť na chuť tým kvetináčom v akváriach. Ale beriem to tak, že je to vec vkusu.
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 20 times
Been thanked: 5 times

Predchádzajúci

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 40 hostia