Názov nádrže: MOJ VYSNIVANY SEN NO.2 - TANGANYIKA 200L
Biotop nádrže: TANGANYIKA
Rozmery nádrže (d x v x h): 100x40x50
Hrúbka skla: 8mm
Objem nádrže: 200 litrov
Dekorácia v nádrži: biele okruhliaky, kremičitý piesok, slimačie ulity, modra tapeta.
Filtrácia nádrže: čerpacia hlava Atman AT-202 - 600l/h + biomolitán hrúbka T20 objem 6litrov
Vzduchovanie nádrže: eheim 100 vzduchovací motorček
Osvetlenie nádrže: led pásiky 3528, 2x80cm,studená biela, svetelný tok [lm]: 3750 teplota svetla [K]: 7000
Ohrievanie nádrže: sera basic heater 75 W (skoro stále vypnuté, voda má 25stupňov.)
Stojan pod nádržou: Jokel 30x30 obložený laminom
Kryt nádrže: krycie sklo, kryt z lamina
Rastliny v nádrži: žiadne.
Ryby v nádrži: Tropheus duboisi 15ks, Neolamprologus leleupi 6ks, Lamprologus ocellatus gold 4ks.
Kŕmenie rýb: Tropical Vitality colour(vločky),Sera (granuľky,vločky), Artémia, Tropical Spirullina
Výmena vody: 1x za týždeň približne 75litrov
Poznámka k nádrži: akvárium zarybnená od 23.4.2011 všetky ryby od chovateľa JUSKO z NMnV . Ešte by som chcel poďakovať Juskovy za super kvalitu rýb, že mi ich podržal kým sa mi zabiehalo akvárium a za jeho ochotu, v chovni som bol už asi 5x, a pomoc keď som niečo potreboval poradiť , odporúčam ho každému ! Ešte raz ĎAKUJEM.
Kryt akvária a obloženie stojanu z joklu ešte nie je hotové ale pracuje sa natom.
Fotogaléria nádrže: zatiaľ len provizórne keďže nádrž nie je celkom dokončená ale fotky budem priebežne dopĺňať.
Videogaléria nádrže: v prílohe