Ja som bol.
Organizačne: poriadny nátresk návštevníkov a v sále veľmi úzka ulička. Ľudia sa neorganizovane tlačili oboma smermi. Tvrdím, že keby boli všetci navigovaní jedným smerom, aspoň o 10 minút by som skôr vypadol zo sály a nezavadzal tak ostatným.
Rastlinky - Bystro sa pýtal, či budú aj rastlinky - jasné, boli (ale toto ja nesledujem nejako "do hĺbky", takže neviem aké). Okrem iných tam bol aj Richard Tokušev z BB.
Akvarijné ryby - akosi to stále viac a viac ustupuje teraristike. V októbri na tejto burze bolo predajcov akvaristiky viac ako teraz, aspoň môj skromný odhad, nemám to spočítané. A z tej teraristiky to tiež nebolá nejaké super šupa. Zato kadejakých pavúkov, chrobákov, cvrčkov, húseníc... tam bolo požehnane.
Cichlidy - videl som multispinosy u predajcu z Budapešti, heros severum gold (asi 5-6 cm veľké, po 6,- €) a malé (2-3 cm) klasické astronotusy po 2,- €. No a potom ešte skaláre. A zdá sa mi, že ešte ramirezky som zaregistroval. Myslím, že z cichlíd to bolo všetko. Pardón - z amerických to bolo všetko. Určite tam boli nejakí afrikánci, ale v tom sa absolútne neorientujem, ani som to nesledoval.
Čo sme kúpili (s dcérou): len samé upratovačky (slimáky a corydas panda) do spoločenského akva
Či pôjdeme aj nabudúce: asi áno, ale nie kvôli kvalite, ale kvôli tomu, že to mám len 3 km cez mesto