Povrchová úprava pozadia

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Povrchová úprava pozadia

Poslaťod suboss » Ned 20. Mar 2011 12:07:04

Takže v prvom rade by som chcel povedať, že viem, že téma výroby pozadia tu už je.
Mňa ale zaujíma povrchová úprava a teda by som veľmi rád vedel, čo je najlepšou, najrýchlejšou a pre ryby
najmenej škodlivou variantou. Viem, že sa používa farba balakryl, potravinárske farby, jemny štrk, či piesok,...
Vyrábam nové pozadie a tak som dúfal, že mi niekto poradí, čo je najvhodnejšie a zároveň najjednoduchšie.
Rád by som použil iba nejakú farbu, ten balakryl sa mi ale nezdá. Ďakujem, za vaše reakcie
Obrázok užívateľa
suboss

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Reklama

Re: Povrchová úprava pozadia

Poslaťod Rostratus » Ned 20. Mar 2011 12:14:19

V podstate je to jedno nemyslíš? To je skoro podobná otázka, aké dať do akvária kamene. Tu skôr ide o to, aby celkové pozadie vyzeralo čo najprirodzenejšie. Aspoň podľa mňa..
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod suboss » Ned 20. Mar 2011 13:09:54

Určite ide o to a preto ma zaujíma, či niekto nepozná nejakú lepšiu variantu úpravy. Videl som už aj to,
ako niektorí používajú betón. Mne sa to ale nezdá ako najšťastnejšie riešenie, aj keď je to veľmi jednoduché a aj to
dobre vyzerá. Preto ma zaujímalo, či nevie niekto o niečom jednoduchom a zároveň nenáročnom
Obrázok užívateľa
suboss

Poslaťod Smaily » Ned 20. Mar 2011 15:06:55

myslím, že to tu už asi niekto dával (alebo som to videl na inom fóre), ale skús si pozrieť tie videá, ide mi hlavne o to dofarbovanie, používa tam myslím 2-3 techniky farebného dokončenia a myslím, že to vyzerá ozaj dobre a dalo by sa to využiť aj v akvárku...

Kód: Vybrať všetko
http://www.lizard-landscapes.com/index.html
Smaily

Has thanked: 1 time

Poslaťod perchess » Ned 20. Mar 2011 17:10:21

suboss píše:.... čo je najlepšou, najrýchlejšou a pre ryby najmenej škodlivou variantou..... Vyrábam nové pozadie a tak som dúfal, že mi niekto poradí, čo je najvhodnejšie a zároveň najjednoduchšie.

Na to je jednoduchá odpoveď - nalep zvonku čiernu alebo inú tapetu. A je to dokonca najlacnejšie :wait
Obrázok užívateľa
perchess

Images: 61
Has thanked: 15 times
Been thanked: 26 times

Poslaťod suboss » Ned 20. Mar 2011 19:05:23

Tak to by som nikdy nespravil. Také akváriá som mával, ked som mal 7 rokov. Mna viac menej zaujíma, či je ten balakryl
skutočne na tento účel vhodný, alebo či existuje niečo podobné, čo by som mohol použiť
Obrázok užívateľa
suboss

Poslaťod kofola » Pon 21. Mar 2011 8:55:16

Ano balakryl je na toto vhodny a ano urcite existuje aj nieco ine. Ked zistis co, kludne to sem napis, aby to vedeli aj ostatni, ktori budu hladat tazsiu cestu, ako kupit balakryl a oplieskat pozadie farbou.
Obrázok užívateľa
kofola

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 50 hostia