240L Malawi

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
1
25%
2
3
75%
3
0
Nehlasovalo
4
0
Nehlasovalo
5
0
Nehlasovalo

Celkom hlasov : 4

Re: 240L Malawi

Poslaťod Nawi » Str 09. Mar 2011 21:44:27

to ano ale oplati sa to pozorovat
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Reklama

Poslaťod maxo » Pon 14. Mar 2011 9:13:56

Vypada to tak, ze moje rybicky maju uplne inu predstavu o aqvariu ako ja. To co predviedli za cca tyzden je "uzasne". Prekopali cele dno, pod kamenmi vyryli co sa dalo a este aj prevratili vrchny kamen ktorym bol prikvaceny anubias. Nastastie bol velmi blizko k zadnemu sklu a ten uder nebol silny, takze to neprasklo. Ale aj tak ich doma mame radi, su to potvorky pracovite. Aj je vidiet ako si povyberali svoje skryse. Zatial len Redredy a yellowky, tie sokolofki su este male. Ale bude zaujimave sledovat ako si budu casom robit naroky ked uz bude vsetko obsadene. Aspon sa bude na co pozerat.
maxo
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Poslaťod maxo » Uto 15. Mar 2011 22:16:35

Vysvetli mi niekto ako sa odkaluje kremicity piesok :sweat ? Doteraz som odkalovaval AquaClay a to nebola ziadna sranda, ale s tymto mi to akosi neslo. Ani nie ze neslo ale nebadal som ziadny ucinok. Na povrchu sa tvoril taky zltohnedy povlak ktory som chcel odkalit ale mam pocit ze som len premiesal piesok, lebo voda v kybli bola cista. Mozno par zrniek sa objavilo na dne. Teraz neviem ci to ma vobec zmysel robit. Tak, a babo rad.
maxo
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod Matej » Str 16. Mar 2011 19:14:12

maxo píše:Vysvetli mi niekto ako sa odkaluje kremicity piesok :sweat ? Doteraz som odkalovaval AquaClay a to nebola ziadna sranda, ale s tymto mi to akosi neslo. Ani nie ze neslo ale nebadal som ziadny ucinok. Na povrchu sa tvoril taky zltohnedy povlak ktory som chcel odkalit ale mam pocit ze som len premiesal piesok, lebo voda v kybli bola cista. Mozno par zrniek sa objavilo na dne. Teraz neviem ci to ma vobec zmysel robit. Tak, a babo rad.

Cau, to co mas na tom strku, to sa ti asi zariasil ten piesok, to nodkalis nijako. Pri odkalovani ide o to aby si vycucal vykaly ktore tam zostali a nerozlozili sa, pripadne nejake ine hrube necistoty. Ty mas to akvarko este relativne kratko, tam moc ani neni co odkalovat.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod maxo » Štv 17. Mar 2011 14:15:31

V utorok som si doviezol od Juska dvoch prisavnikov gold. Ta riasa sa nejako rozbehla, tak nech si ju uziju. Dnes som navyse konecne zohnal nejake piskorky, takze bude mat kto preryvat dno. Uvidim ako sa to bude rybkam pacit ked im bude niekto dalsi "fusovat" do remesla.
maxo
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod maxo » Pia 18. Mar 2011 10:01:30

Vcera som pozoroval ancikov ako sa maju. Kamene okolo ich terajsej skryse su vyluxovane docistadocista. Jeden ma trosku pookusovane plutvy, ale nie je to nic strasne. Asi dostal priucku a teraz sa bleskurychlo skova hned ako sa nejaka ryba priblizi. Az sa osmelia tak urcite vyluxuju vsetky kamene a sklo.
maxo
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod maxo » Str 20. Apr 2011 13:46:07

Uz je vidiet ze sa na aqva podpisuje "zub casu". Piesok uz nieje biely a ani kamene ciste. Konecne to chyta tu spravnu farbu a nieje to take "sterilne". Redredy podrastli za ten cas co ich mam najviac. Yellowky tiez, ale socolofi akosi nerastu. Asi malo posiluju, lebo najviac piesku prebagrovali redredy a preto aj rastu :chuckle .
maxo
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod maxo » Uto 03. Máj 2011 12:22:21

Aktualne foto.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
maxo
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod J3nDr1X » Str 04. Máj 2011 7:13:23

Ryby Ti pekne vyniknu. Pekne to vyzera....Sa mi to zda alebo tam uz nemas :F ?
Obrázok užívateľa
J3nDr1X
Malawi fan
Malawi fan

Images: 5
Has thanked: 13 times
Been thanked: 2 times

Poslaťod maxo » Str 04. Máj 2011 7:38:45

Tie dva anubiasy "padli za vlast" :cry . Pristihol som Redredy ze im asi chutia. Tolko ich odzobavali az listy zhnedli na tabak a roztrusili sa po dne. A to ryby krmim prevazne vlockami zo spirulinou a obcas artemiou. Aj na kamenoch maju riasu - ale oni si vybrali anubias - no co uz. Ale je pravda ze trochu zeleniny mi tam chyba.
maxo
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

PredchádzajúciĎalší

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 21 hostia