Fajne. Dnes mi dorazilo z akvaobchodu papanicko pre rybejdy. Sera SAN + Tropical MALAWI + JBL novo pleco a biomolitan. Zas mam zabafku. Goldy sa hned do jedne tabletky pustil JE smiesne ako sa tesim z hluposti
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Ahojte. vyskytol sa mi problem. Uz 2x. Neviem z akych pricin sa mi uz 2x stalo, ze mi akoby "zmastnela" hladina. Je tam nejaky povlak. Neviete nahodou cim by to mohlo byt? Niekedy 3 den po vymene vody, cize vodu som tam nemohol dat zlu. Nvm co s tym. A neste neviete mi poradit ako sa da rychlo vycistit hladina? Dakujem za skore odpovede
to mam aj ja taky povlak ... akoby si sa pozeral na olejovu skvrnu hlavu si z toho nerobim .. ja cistim aq kazdy tyzden nemozem raz za 2tyz. kryt mam taky ze to nieje vidno.. nerobim stym inac nic
Urcite to nieje nic zle.Mozes to mat od mrazenej potravy,od granuliek ako bolo spominane Ale zabranis tomu urcite tak,ze rozvyris hladinu.Tak to amm ja a povlak sa uz nevytvara
To mas pravdepodobne tzv. slepu hladinu - pomoze ak niecim budes cerit hladinu - napriklad silnejsie vzduchovanie, pripadne vypust z filtra ci hlavice nasmerovany na hladinu.
Dik za odpovede. Prud z filtra mam nasmerovany hore asi 2-3 cm pod hladinou. Okyslicovanie musim mat uplne minimum z minima, lebo odkedy som tam supol ten biomolitan tak neskurocne kysliku tam je. A bojim sa aby nadbytok kyslika v H2O rybejdam neuskodil.