Darth_Sidious píše:Zdravim. Mam akvarium v opatovnom zabehu po kompletnom uhynem, 4-ty tyzden, no vsimol som si, ze na hladine sa v hojnom pocte vyskytuju take biele bodky. Ked ich odchytim papierom, tak po 3 dnoch je zas nimi cela hladina posiata. Nestretli ste sa nahodou s niecim podobnym? Su to nejake mikroorganizmy, alebo je to nieco ine? Neviem si s tym rady, a kym to neodstranim, tak tam nechcem vpustit ziadne cichlidy...
doga píše:AHOJTE VSEDCI . MAM PROBLEM PRI ZABIEHANI AQVA MI MA VODA FARBU AKO MOCOVKA . JE UPLNE ZLTA . CO TO MOHLO SPOSOBYT ???
Byk1984 píše:doga píše:AHOJTE VSEDCI . MAM PROBLEM PRI ZABIEHANI AQVA MI MA VODA FARBU AKO MOCOVKA . JE UPLNE ZLTA . CO TO MOHLO SPOSOBYT ???
Nemas v akvariu nahodou koren???Moze to byt kludne od neho
Byk1984 píše:S tufovimi kamenami nemam ziadnu skusenost a ani netusim ake su to kamene.Ja pouzivam obycajne kamene s potoka a prevariam ich
Fakt netusim teraz cim to moze byt.Nemas napriklad tmave pozadie a trosku pusta farbu???Taku skusenost mam.Ked som si kupil pozadie,zo zaciatku asi 3 mesiace my voda zltla,ale potom to bolo dobre.
doga píše:AHOJTE VSEDCI . MAM PROBLEM PRI ZABIEHANI AQVA MI MA VODA FARBU AKO MOCOVKA . JE UPLNE ZLTA . CO TO MOHLO SPOSOBYT ???
Darth_Sidious píše:Zdravim. Mam akvarium v opatovnom zabehu po kompletnom uhynem, 4-ty tyzden, no vsimol som si, ze na hladine sa v hojnom pocte vyskytuju take biele bodky. Ked ich odchytim papierom, tak po 3 dnoch je zas nimi cela hladina posiata. Nestretli ste sa nahodou s niecim podobnym? Su to nejake mikroorganizmy, alebo je to nieco ine? Neviem si s tym rady, a kym to neodstranim, tak tam nechcem vpustit ziadne cichlidy...
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia