od Byk1984 » Ned 20. Feb 2011 1:52:52
Nechcem krivdit chovatelom,alee ja som vcera doviezol 3ks frontoz uz vecsie kusi od 10 do 15cm a jedna s tych frontoz ma na tele z jednej strany akokeby dva pruhy,co sa spajaju.Okolo pisania s nadsencami frontoz (myslim ludi mymo europy) tak niekedy sa moze stat ze frontoza ma o jeden pruh viac za mlada,ale cim dospieva,tym sa dve pruhy spajaju.osobne mam jednu s tych fronttoz co som doviezol tak ma na tele ako keby sa jej dva pruhy spajali,aalebo rozdelovali.Co sa tym deje ci sa spajaju,alebo rozdeluju,budem musiet pozorovat,ale od chovatelov zo zahranicnych forou,je to vraj bezne.Tiez mam jednu frontozu co ma o jeden pruh viac a vraj ak sa jej zrastie do jedneho,je to cista frontosa.Nemam vraj hned zo zaciatku porovnavat vivin ryby,vsetko sa ukazuje az po zaciatku 1 roka.
Co ej na tom pravda,neviem,ale viem,ze pozororvat to budem
Pigeon,tie tvoje frontosi musia byt extra cudne,lebo co ja viem su to kludne ryby a fotit ich je pre mna osobne nadherna vec.Akurat vystihnut krasny moment ryby,je uz problem,ale to kvoli tomu,ze fotim mobilom.*Robi lepsie foto ako fotak a nemam tak vela megabitou ako fotak