Jozef111 píše:Podľa mňa sa mohla aj otráviť z nejakým žrádlom...to sa stalo raz mne a tiež len stáli na mieste tie ryby a zrýchlene dýchali a mávali plutvami.,..
Byk1984 píše:Jozef111 píše:Podľa mňa sa mohla aj otráviť z nejakým žrádlom...to sa stalo raz mne a tiež len stáli na mieste tie ryby a zrýchlene dýchali a mávali plutvami.,..
Otravit sa urcite neotravila.Ak by sa otravila jedna,otravili by sa vsetky.Pametaj ze to zradlo je v jednom akvariu a ta otrava by sa po nom rozptilila.
Skus aj to,co ti napisal Vladko.Okysslicovanie.
Ale ak neplavu tesne pri hladine,tak v nedostatku kysliku a vysokym NO2 by to nemalo byt.Len podla toho,ze ostatne su v pohode.Ak by bolo vysoke NO2,alebo malo kysliku,vsetky ryby by sa prejavovali rovnako,vsetky by plavali tesne pri hladine a dychali a nie len jedna.
J3nDr1X píše:No okyslicujem podla mna az az. Ostatne su uplne do pohodky. Nic im nieje, len ta jedna tak trosku stresuje. Ale ked krmim pride a puči. Pozorujem ju uz dlhsie, Ono tak 2-3 hodky "fuňí" potom je klidna a potom zas ako po maratone. Ale len ta jedna. Tak neviem. Uvidime. Ja som sa len lakol ci to nieje nejaky vazny a casty problem pri malych AQ. Dakujem za pomoc.
Späť na Zdravie, choroby a liečba cichlíd
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 18 hostia