prosim pomozte mi - neviem co sa stalo ale z nicoho nic ked som vstal tak som nasiel lezat na jednej strane moju naj rybku druhu Red Parrot Cichlida papouščí , stale lezi len na jednej strane tazsie sa mi zda , ze dycha a obcas sa snazi poplavat ale po par sekunadach zase len si lahne na bok som dost nestastny z toho lebo je to nesmierne zvedava rybka a stale ked som pri pocitaci tak prisla ku mne } velmi som si ju oblubil chcem ju zachranit velmi, pripominam , ze v akvarku mam este jednu toho druhu ale nedospelu o dost mensiu tej nic nie je tak s vodou to asi nebude ... urobil som zakrok ten , ze som ju z mojho velkeho akvarka premiestnil do maleho len 12l aby som ju tam mohol liecit kvapol som 40 kvapiek preventinu, zreguloval vodu aby neobsahovala tazke kovy a dal tam filtrik na 50l akvarko plus som tam dal stipku soli, ze vraj to pomaha ale som dost neskuseny tak neviem ci som urobil spravne ale tak nieco som musel urobit a dufam, ze dobre... tam lezi tiez na dne toho maleho akvarka kusok poplave sem tam , dycha stale pravidelne a kyve bocnou plutvou sa mi zda, ze je aj bleda lebo inac ma jasne oranzovu farbu.. minule ale do akvarka spadla mucha a je dost pazrava hned ju zozrala na jeden sup ci to nie nahodou z toho ale ako to mam liecit to neviem vobec {{{ prosim POMOZTE MI AK JU MOZEM ESTE NEJAKO ZACHRANIT PROSIIIIM
Miro z Popradu