ahoj priniesol som si domov do noveho akvaria 6kuskov Labidochromis caeruleus yellow. mam pre nich mrazenu stravu ale chcem sa spytat su stale pokope a plavaju hore dole na jednom mieste a raz zacas idu k ohrievacu a su tam neplavaju vobec po akvariu je to normalne ??? teplota vody je 25 stupnov, aj zrat som im dal trochu zrali, len mi to zasvinilo cele dno lebo to nezozrali cele. kupil som im aj 1 prisavnik a 2 x pancierovnik betta moze byt? chcem tam este pridat 4x Cynotilapia afra ( ak ich zozeniem ) a 2x Labidochromis caeruleus yellow. ak nezozeniem tie Cynotilapia afra tak nieco ine mam 150 L akvarium
To správanie je úplne bežné.Sú v novom prostredí,k tomu odlovenie,transport a vypustenie-prežili veľký stres.Ničoho sa neboj,behom pár dní bude všetko v poriadku.Pri kŕmení nerob prudké pohyby aby si ich neplašil a išli za krmivom.
Ahoj oni sú v podstate v novom prostredí takže sa musia najskôr udomácniť. Nechaj tomu čas, nech sa "rozkukajú". Ten prísavník je ok, ale panciernik mi akosi nesedí k tým rybám.
presne ako chalani pisu,daj im kusok casu nech sa udomacnia a budu ok.aj moje frontosy boli na tom tak isto sa skryvali ako nahle bol pohyb pri aqua sa zasili za kamene.teraz uz chodia ku hladine po potravu a plavaju po aqua....neboj zvyknu si,chce to len cas
ahoj dakujem rybenky uz su zivsie papaju lepsie a sa o dno / piesok / osuchuju dufam ze im bude dobre uz krasne skumaju vsetky zakutia a este to chce dake kamene
akurat nane pozeram odkedy som prisiel z prace no a terza ked som im zhasol tak su omnoho zivsie aj sa nahanaju a kruzia okolo seba ale to iba ked maju zhasnute ked svieti su plachejsie a su pokope povacine ale zlepsuje sa to jupíííííííííí