kofola píše:Mozno niekto nema priestor. Boli doby ked som ani ja nemal kde davat poter.
kofola píše:Ryby pôjdu na ďalší predaj. Ako spomínam na podstránke http://lacnecichlidy.cichlidportal.sk
"Naším cieľom nieje predávať ryby vo veľkom, ale ponúknuť naším návštevníkom portálu Cichlidportal.sk nakúpiť cichlidy o niečo lacnejšie."
Super napad Admin. Za toto si si odo mna vysluzil uznanie, alebo ten kto to vymyslel.
Jirkaa píše:kofola píše:Mozno niekto nema priestor. Boli doby ked som ani ja nemal kde davat poter.
pokud nema dostatecnou nadrz tak proc si porizuje par ..... nevim .. pridje mi to proste ulitle ...
kofola píše:Jirkaa píše:kofola píše:Mozno niekto nema priestor. Boli doby ked som ani ja nemal kde davat poter.
pokud nema dostatecnou nadrz tak proc si porizuje par ..... nevim .. pridje mi to proste ulitle ...
Jednoducho pretoze je to prirodzene. Ked mlady chalan nechce mat deti, tak preco chodi s babou a este s nou aj spava? Ma chodit radsej s chalanom? (nikoho som sa nechcel dotknut). Je prirodzene, ze ma v akva par a nie dvoch samcov. Ja by som to tiez riesil parom.
Karpatska píše:Poprípade skôr si zadovážiť dravca, čo mladé vyloví. Nie robiť zo seba otroka, čo musím a čo nie. Jasne tiež som za pár.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia