Kúpil som si cez inzerát... a čakalo ma veľké sklamanie !

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Kúpil som si cez inzerát... a čakalo ma veľké sklamanie !

Poslaťod tropheus17 » Uto 25. Jan 2011 22:08:39

No comment......
tropheus17

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Reklama

Poslaťod Matej » Uto 25. Jan 2011 22:41:01

vilo345 píše:nemyslim, ze to boli tvrde slova aj ked mozno niekto iny ma odlisny nazor. Len som sa snazil druhym poradit inu cestu aby neboli sklamani. Dal som predsa navrh nech sa prezentuje svojimi akvariami aj s osadenstvom, staci par fotiek aj menej kvalitnych. A este by ma zaujmalo, kolko kupujucich aj z tohto portalu bolo u tropheusa doma a videlo jeho akvaria a ryby???

Zaregistroval si sa len koli tomu aby si ho ociernoval, sam si o sebe nic nepovedal, najskor si len niekto kto tu pise aj pod inym nickom ... taketo veci som nikdy nemal rad a neuznavam to. Ak na niekoho daco mas tak to napis rovno a neschovavaj sa pod ine mena. Kludne mozes mat pravdu, ale takto to straca na vahe. Okrem toho tropheus17 uz tu raz napisal ze nepredava len vlastne ryby, cize nic nove pod slnkom.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod tropheusik » Uto 25. Jan 2011 23:10:50

Ahoj tropheus17 to som ja Peter K. zo SNV ten Vilo je ale .... . Nemas este ikoly tak asi 5cm zobral by som este 6ks.
tropheusik

Poslaťod tropheus17 » Str 26. Jan 2011 9:22:46

Uz to naozaj neriesme pani. Vsetci sem nieco napisali ci uz zle, alebo dobre, pravdive, ci nepravdive. Nech si kazdy vyberie svoje a spravi si nazor.
Nebavi ma to tu stale sledovat, co zas kto napisal, alebo zalozme teraz nove temy ku kazdemu chovatelovi na Slovensku a vsetci budeme pisat svoje subjektivne pocity o kazdom jednotlivo, ale myslim, ze toto forum by na to nestacilo....
tropheus17

Poslaťod tropheusik » Str 26. Jan 2011 20:15:45

Mas pravdu ja tiez poznam jedneho a dost znameho cichlidara a ten ma raz odrbal, kupoval som od neho maswi a predal mi kigomi.
tropheusik

Poslaťod Byk1984 » Štv 27. Jan 2011 2:34:27

o tom je tato tema,aby sem akzdy pisal nieco na ineho.Necudujte sa ze to niekto robi.Myslim ze ot nerobi zo srandy,ale musi mat dovod.co sa tyka toho Vila,do teraz dvovod nenapisal
Takze kamo napis dvovod,preco dudres a mozno ta aj niekto pocuvne
Byk1984

Images: 2
Has thanked: 7 times
Been thanked: 27 times

Poslaťod tropheus17 » Štv 27. Jan 2011 8:45:56

Ved OK, len nech su tie informacie pravdive a objektivne a nie subjektivne pocity. Ja viem, kto je "vilo" a tiez nemam potrebu tu pisat jeho meno, cislo, alebo original nick. Naco? Aby sa tu rozbehla dalsia diskusia?
Ale vo vseobecnosti osobne ohovaranie medzi chovatelmi velmi neuznavam a nikdy som ani na nikoho nic zle nepovedal, aj ked ma o....l. Ved si vezmite, ake je Slovensko malinke a kolko nas tu je a este medzi sebou budeme jeden na druheho kydat? Fakt mi to pride bezpredmetne. Budme radi, ze sa tu daju este vobec normalne ryby zohnat, lebo nas je tak malicko, ze chovatelom sa to uz ani neoploati robit pri dnesnych cenach vody, elektriny, krmiva atd.
tropheus17

Poslaťod Nawi » Štv 27. Jan 2011 17:53:26

presne suhlasim z tropheusom.chovatelou a najme cichlid je na slovensku velmi malo.nieze by si chovatelia vymienali skusenost,rady a tak ale sa tu kritizuju a kidaju na seba....naco to je dobre?uz som ryby kupoval od vela chovatelou a uz som aj vela ryb predal no este sa mi nikdy nestalo ze by sa niekto stazoval alebo ze by som sa stazoval ja vzdy bola spokojnost na oboch stranach,, i ked pri troche stastia nikdy nevies" :lol:
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Poslaťod hladkyp » Ned 27. Nov 2011 15:08:48

Viem, že je to troch mimo náš obor, ale chcem Vás varovať pred objednávaním fotiek cez internet na stranke fotolab. Všetky fotky boli otrasné, tmavé, zelené.... Poslal som ich naspäť a uvidím ako to dopadne.
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 20 times
Been thanked: 5 times

Poslaťod ivca161 » Ned 27. Nov 2011 19:15:19

hladkyp píše:Viem, že je to troch mimo náš obor, ale chcem Vás varovať pred objednávaním fotiek cez internet na stranke fotolab. Všetky fotky boli otrasné, tmavé, zelené.... Poslal som ich naspäť a uvidím ako to dopadne.

Dobre že píšeš. Chcela som tam dať urobiť kalendár s fotkami. Vďaka za info.
ivca161

Images: 1
Has thanked: 5 times
Been thanked: 13 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 36 hostia