Matej píše:Super to vyzera !!! Mozes hodit detail na kryt ked je otovreny, zaujima ma ako to je riesenie, musim spravit nieco aj ja na to svoje akvarium.
bobo242 píše:Matej píše:Super to vyzera !!! Mozes hodit detail na kryt ked je otovreny, zaujima ma ako to je riesenie, musim spravit nieco aj ja na to svoje akvarium.
dakujem. co myslis ako je riesene? specialny zaber na otvoreny kryt nemam ale mozem najblizsie spravit..
bobo242 píše:neonky su na rampach Farao a tie su polozene v kolajnickach na rame vrchneho krytu resp na stred. vystuhe.. to cele je zakryte 5 dielmi z cierneho plastu, 3 siroke a 2 uzke, a su uplne lahke, vsetko to ide dat lahko dole resp rampy posuvat..nic mimoriadne to nie je, myslim, ze to je taky standardny kryt. ked chces mozem ti to specialne pofotit .
Matej píše:bobo242 píše:neonky su na rampach Farao a tie su polozene v kolajnickach na rame vrchneho krytu resp na stred. vystuhe.. to cele je zakryte 5 dielmi z cierneho plastu, 3 siroke a 2 uzke, a su uplne lahke, vsetko to ide dat lahko dole resp rampy posuvat..nic mimoriadne to nie je, myslim, ze to je taky standardny kryt. ked chces mozem ti to specialne pofotit .
Bol by som ti vdacny keby si mi z toho mohol spravit zopar fotiek, daj ich potom bud sem alebo mi ich len posli cez spravu alebo nejako tak. Dik moc
Byk1984 píše:Boobo fakt paradna nadrz.Klobuk dole.Mas moj obdiv atisko ti zavidim tesim sa ked bdue napustena s dekoraciov arybami.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 35 hostia