Kúpil som si cez inzerát... a čakalo ma veľké sklamanie !

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Kúpil som si cez inzerát... a čakalo ma veľké sklamanie !

Poslaťod Nawi » Štv 23. Dec 2010 17:43:18

no v pohode tropheus17.mozno aj zoberem od teba nejake tropheusy no nie teraz az po novom roku.aj ked som si tu nieco precital nevedel som uverit stale ma to lakalo dubaky uz mam ale este by som zobral nieco este si premyslim a dam ti vediet....a ospravedlnujem sa ak som ti nejakym sposobom ublizil...este raz promin :oops:
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Reklama

Poslaťod tropheus17 » Štv 23. Dec 2010 21:42:01

V pohode o nic nejde, len cela tato tema je pre mna hodne vycerpavajuca a obhajovat sa za nieco, co nebolo tak, ako je popisane ma uz naozaj nebavi.
Momentalne mam: duboisi, bemba, ikola, kiriza, murago.
Ak sa nahodou rozhodnes, cislo mas.
tropheus17

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod Nawi » Pia 24. Dec 2010 13:37:56

jasne viem ake to moze byt pre teba....ja sa este raz ospravedlnujem :oops: a ano jasne ozvem sa.
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Poslaťod tropheusik » Štv 20. Jan 2011 7:32:29

Aj ja sa este ozvem a som bol z tvojimi rybami spokojny.
tropheusik

Poslaťod vilo345 » Štv 20. Jan 2011 8:23:56

Dam vam jednu radu, ak chcete usetrit na rybach, ktore ponuka dotycny pan treba ist k panovi Becherovi do Sulekova. Tie ryby su od neho ak sa mu nepodaril nejaky vyhodny nakup od niekoho ineho, ako napr. uz spominane ilangy. Ja by som v ziadnom pripade nekupoval ryby od niekoho, kto by mi nebol ochotny ukazat dospele ryby od ktorych chcem odchovy (aj ked je to asi dost tazke, ked tie dospele ryby plavaju niekde inde). Nic nemam proti priekupnikom, ale treba to pomenovat hned a nie sa hrat na dlhorocneho chovatela a pritom v inzeratoch pridavat ilustracne fotky ryb stiahnutych z webu.
vilo345

Poslaťod tropheus17 » Pia 21. Jan 2011 16:52:43

to vilo345:
Predpokladam, ze si u mna nikdy nebol, ked usudzujes subjektivne informacie.
A asi si tiez necitas celu temu od zaciatku Ty "vilo" ;)
tropheus17

Poslaťod vilo345 » Pon 24. Jan 2011 21:57:47

ake subjektivne informacie mas na mysli. Tak sem daj fotky tvojich chovnych akvarok ako aj odchovnych, nech sa pokochame. A odpoved typu nemam kvalitny fotak stoji vies za co :chuckle
vilo345

Poslaťod tropheus17 » Uto 25. Jan 2011 9:50:50

Pozri, ja nemam potrebu komukolvek cokolvek dokazovat. Je mi jedno, co si myslis a aky mas nazor, len ma mrzi, ze sem verejne pises pod nie svojim nickom veci, ktore su polopravdou. Preco sem nenapises pod svojim original nickom? Ved Ty asi vies preco...... :chuckle
Netvrdim, ze sa nepoznam s Becherom :hand a nemenime obcas ryby medzi sebou, ale v tom pripade to mozes napisat aj o nom, pretoze vela ryb ma aj odomna a tiez ich predava. Ale to mozes povedat o dalsich XY ludoch, preto som nerozumel tomu, preco vytahujes akurat Sulekovo? :?: :?: :?:
A ryby sice chovas, ale sam musis vediet, ake je tazke ryby fotit a kolko fotiek musis spravit, aby si vybral 1-2 pouzitelne. Ako som pisal uz davno, niektore ryby si odchovavam sam, ine menim, aby som mal sirsiu ponuku a nevidim na tom nic zle.
Lahke je niekoho sudit, ale pozri sa na seba, v akom stave mas nadrze Ty "vilo"
OK skusme to uzavriet a nie sa tu jeden druheho osocovat. Mysli si co chces, svoje si si napisal, ja som na to patricne reagoval a je na citateloch, co si z toho vyberu.
tropheus17

Poslaťod Peter304 » Uto 25. Jan 2011 16:06:12

vilo345 píše:Dam vam jednu radu, ak chcete usetrit na rybach, ktore ponuka dotycny pan treba ist k panovi Becherovi do Sulekova. Tie ryby su od neho ak sa mu nepodaril nejaky vyhodny nakup od niekoho ineho, ako napr. uz spominane ilangy. Ja by som v ziadnom pripade nekupoval ryby od niekoho, kto by mi nebol ochotny ukazat dospele ryby od ktorych chcem odchovy (aj ked je to asi dost tazke, ked tie dospele ryby plavaju niekde inde). Nic nemam proti priekupnikom, ale treba to pomenovat hned a nie sa hrat na dlhorocneho chovatela a pritom v inzeratoch pridavat ilustracne fotky ryb stiahnutych z webu.

dost tvrdý príspevok na to že je tvoj 1 na fore +2 osobna skúsenost?
Obrázok užívateľa
Peter304

Images: 9
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Poslaťod vilo345 » Uto 25. Jan 2011 17:12:08

nemyslim, ze to boli tvrde slova aj ked mozno niekto iny ma odlisny nazor. Len som sa snazil druhym poradit inu cestu aby neboli sklamani. Dal som predsa navrh nech sa prezentuje svojimi akvariami aj s osadenstvom, staci par fotiek aj menej kvalitnych. A este by ma zaujmalo, kolko kupujucich aj z tohto portalu bolo u tropheusa doma a videlo jeho akvaria a ryby???
vilo345

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 28 hostia