pigeon píše:no ak mas dubaky tak ja by som ich zobral,alebo vymenil za mlade rybky.odkial si?
admin píše:Ahoj tému som ti presunul. Máš aj neaké foto? Si si istý, že je to T.dubois? Lebo to sú skupinové ryby a akosi mi nesedí, že si dostal párik týchto rýb.
jusko píše:bobo242 píše:jusko píše:Tropheus Dubois!!!
A tu je inzercia!
nie nahodou Tropheus Duboisi?
Može byť - používa sa aj to a aj to, ale nie Dubuis - išlo mi o to ,,U,,
pigeon píše:no ja som z rimavskej soboty.jedine ak by si ich vedel poslat busom.mohli by sme vymenit dal by som ti 4kusy mladych dubakou,maju tak cca 2-3cm
peter14 píše:admin píše:Ahoj tému som ti presunul. Máš aj neaké foto? Si si istý, že je to T.dubois? Lebo to sú skupinové ryby a akosi mi nesedí, že si dostal párik týchto rýb.
Matej píše:peter14 píše:admin píše:Ahoj tému som ti presunul. Máš aj neaké foto? Si si istý, že je to T.dubois? Lebo to sú skupinové ryby a akosi mi nesedí, že si dostal párik týchto rýb.
Duboisi to su kazdopadne a myslim ze aj starsie ako rok, vyzeju byt dost velke
Ked si tam pridal male, skusal si aj napriklad zakryt akvarium dekou alebo nieco take, aby ich nemohli hned napadat? Ked to mas taky agresivny par asi bude problem tam pridat aj vacsie kusy, nie len mlade. Najlepsie by bolo kby sa ti vytreli a prirodzene by nejake dorastli. Inak, je to urcite par? To co si oznacil ako samicu no neviem neviem.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 18 hostia