Karlowatz píše:Podľa mňa aj 20 krát za deň, ale vždy iba toľko aby to ryby zvládli a krmivo sa neváľalo a nehnilo na dne akvária.
ollisvk píše:nemyslim si, ryby vo volnej prirode nemaju pravidelnu stravu, preto som natoru ze krmit dospelke jedince 2 krat tyzdenne no aj 3 krat je v poriadku.1. nepotrebujem aby uz viac rastli, 2. ked su hladne su viac cule ako najedene, 3. nehovorim o ,malych rybach ktore sa vyvijaju a tiew sa musia krmit 3-5 krat denne. robil som vyse roka v jednej chovni v turcianskych tepliciach pokial som neodisiel do neemcka a tam som sa nieco naucil
stiff píše:ollisvk píše:nemyslim si, ryby vo volnej prirode nemaju pravidelnu stravu, preto som natoru ze krmit dospelke jedince 2 krat tyzdenne no aj 3 krat je v poriadku.1. nepotrebujem aby uz viac rastli, 2. ked su hladne su viac cule ako najedene, 3. nehovorim o ,malych rybach ktore sa vyvijaju a tiew sa musia krmit 3-5 krat denne. robil som vyse roka v jednej chovni v turcianskych tepliciach pokial som neodisiel do neemcka a tam som sa nieco naucil
Keď máš na mysli am. cichlidy, tak s týmto súhlasím. Ešte dodám, že tieto ryby mávajú sklon k tučnote a keď sú tučné a prerastené, majú problém sa vytierať.. Pri dospelých rybách je menej kŕmiť lepšie, hlavne keď sú tieto ryby veľké, potom je dlhodobo lepšia kvalita vody, ryby sú čulejšie, vyfarbené a menej náchylné na choroby a stres. Prekrmované ryby skôr alebo neskôr budú mať zdravotné problémy
ollisvk píše:nemyslim si, ryby vo volnej prirode nemaju pravidelnu stravu, preto som natoru ze krmit dospelke jedince 2 krat tyzdenne no aj 3 krat je v poriadku.1. nepotrebujem aby uz viac rastli, 2. ked su hladne su viac cule ako najedene, 3. nehovorim o ,malych rybach ktore sa vyvijaju a tiew sa musia krmit 3-5 krat denne. robil som vyse roka v jednej chovni v turcianskych tepliciach pokial som neodisiel do neemcka a tam som sa nieco naucil
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia