po neuspesnych pokusoch vyroby 3D pozadia (PU pena,lepenie bridlice na sklo,atd... ) som sa rozhodol ze na treti krat vsetko dobre dopadne (klop,klop,klop)...
Cital som niake tie clanky ako vyrobit pozadie,a teda mam zaujem spravit z 4cm hrubeho extrudovaného polystyrenu podla tohto navodu.
- Kód: Vybrať všetko
http://www.akvamalawi.com/phpBB/viewtopic.php?t=723
Ale troska inak ako je to v navode popisane,nemienim to zafarbit len farbou aj ked sa mi to paci a robota je jednoduchsia,sice pouzil asi len obycajnu ciernu farbu,co by som sa bal kvoli rozpustaniu?...
Postup by bol ze sa vyreze do urciteho tvaru,myslim kamene,potom horakom ich teda troska skraslit,ale namiesto farby,by som pouzil EPOXY 12OO plus cierna alebo hneda praskova farba do cementu ako radil Admina plus jemny piesok.
Co vy na to? Pretoze co som cital tak niako ten tvrdeny extrudovany polyester malo kto pouzil,jedine co mi vybehol ten clanok hore.
Ak by to bolo uspesne neviete cca cenu Epoxidu,a extrudovaneho polyesteru ? vraj tvrdeny je drahsi,ale zeby polyester mohol byt doslova drahsi kvoli niakej tabule 120x50 a hruba 4cm?
Dakujem !