admin píše:Nielen do akvárka. Teraz mám zatiaľ spustených 6 nových 200 litrových akvárií a postupne ich budem zapĺňať. Niektoré ryby môžem vykúpiť, ale nie všetko. Zatiaľ nemám na to nádrže...
a vykupuješ to pre seba alebo to ideš posúvať ďalej ???
admin píše:Nielen do akvárka. Teraz mám zatiaľ spustených 6 nových 200 litrových akvárií a postupne ich budem zapĺňať. Niektoré ryby môžem vykúpiť, ale nie všetko. Zatiaľ nemám na to nádrže...
ollisvk píše:vykupujes cichlidy? kancik perletovy 1 cm velkost kolko by si bol ochotny dat?
Jirkaa píše:ollisvk píše:vykupujes cichlidy? kancik perletovy 1 cm velkost kolko by si bol ochotny dat?
to snad nemyslis vazne tohle !?!?
jakmile zmenis parametry vody pujdou do kytek ....
se mi snad zda :XXX
Jesky píše:admin píše:Nielen do akvárka. Teraz mám zatiaľ spustených 6 nových 200 litrových akvárií a postupne ich budem zapĺňať. Niektoré ryby môžem vykúpiť, ale nie všetko. Zatiaľ nemám na to nádrže...
a vykupuješ to pre seba alebo to ideš posúvať ďalej ???
stiff píše:Jirkaa píše:ollisvk píše:vykupujes cichlidy? kancik perletovy 1 cm velkost kolko by si bol ochotny dat?
to snad nemyslis vazne tohle !?!?
jakmile zmenis parametry vody pujdou do kytek ....
se mi snad zda :XXX
prečo by mali ísť "do kytek"??? Ak bude rovnaká teplota, dostatok O2..nestane sa im nič, kľudne ich môžeš prevážať. Jedine, že by si ich dal do morskej vody
Ryby pôjdu na ďalší predaj. Ako spomínam na podstránke http://lacnecichlidy.cichlidportal.sk
"Naším cieľom nieje predávať ryby vo veľkom, ale ponúknuť naším návštevníkom portálu Cichlidportal.sk nakúpiť cichlidy o niečo lacnejšie."
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia