Ake cichlidy a kolko do menšieho akvaria

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Re: Ake cichlidy a kolko do menšieho akvaria

Poslaťod oneil211 » Sob 15. Jan 2011 15:48:26

ako vidim v tom aqa mas vela nadrbanych kamenov zas men sa to tak nepaci :)
keby som sa riadil podla vas tak tie ryby tam nemam ani tento rok!!
nie su poschovavane normalne vedla seba plavu!!!
a ja vam nebudem tu vysvetlovat co a jako jednoducho sa len rozculim ja si robim podla seba rybam to vyhovuje .

vela veci sa nerobi podla pravidiel strasna sila !!!
aj tak to moze fungovat!!!
aj v politike aj vsade su len odrbavaci a nic sa skoro dneska nerobi tak ako by malo byt !!!
oneil211

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Reklama

Poslaťod oneil211 » Sob 15. Jan 2011 15:50:44

a este Matej v tvojom qkva sa mi zda strasna sila ryb!!
mas to prerybnene
oneil211

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod Matej » Sob 15. Jan 2011 15:53:11

oneil211 píše:ako vidim v tom aqa mas vela nadrbanych kamenov zas men sa to tak nepaci :)
a ja vam nebudem tu vysvetlovat co a jako jednoducho sa len rozculim ja si robim podla seba rybam to vyhovuje .

aj v politike aj vsade su len odrbavaci a nic sa skoro dneska nerobi tak ako by malo byt !!!

To som ani neukazoval tebe takze si to neber osobne :)

Ty nechapes jednu vec, prides sem na forum, pytas si rady a aj ich dostanes, potom si to spravis podla seba a absolutne odignorujes vsetko co ti tu ludia radili a teraz si pomaly nahnevany ze ti to hovorime? Ved rob si to ako chces, daj si tam pre mna aj mixer ale potom sa necuduj ked ta niekto za to sprdne :)

A co sem tahas politiku - politika uz je postavena na tom ze to je cele odrb - par ludi odrbava masy sladkymi recami len preto aby si namastili vlastne kapsy, si myslis ze tam je niekto pre uslachtile idealy?

Tu sa bavime o akvariach, ak mas zaujem, je tu vela ludi co ti dobre poradia a mozu ta posunut dalej, ak o to nemas zaujem tak je to tvoja volba a rob si akvaria ako len chces.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod Matej » Sob 15. Jan 2011 15:55:03

oneil211 píše:a este Matej v tvojom qkva sa mi zda strasna sila ryb!!
mas to prerybnene

Mohlo by tam byt aj menej ryb ano, ale moc prerybnene to neni, stale je to cca 10 litrov na rybu. Riesit pocty budem musiet tak ci tak lebo sa zacali vytierat, takze to je teraz uplne irelevantne.

Okrem toho, ty mas 34 litrove akvarium, kolko litrov ti este uberie strk a kamene, a ty ides hovorit o prerybnovani? To iste tie kamene, pozri kolko % objemu zaberaju mne a kolko tebe...

Neviem naco si hladas dovody na obhajobu, ja ti hovorim rob si to ako chces, mne to je uplne jedno. Prislo mi zvlasne ze si odignoroval vsetky rady co si dostal a potom si nahnevany ked ta niekto kritizuje. To je vsetko, dalej je zbytocne ro rozoberat.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod bobo242 » Sob 15. Jan 2011 18:18:48

oneil, chlapce, sa preber! ty nemas absolutne pravo kritizovat akvarium niekoho ineho! si uplny zaciatocnik v akvaristike vobec, velke h...o tomu rozumies a neakceptujes dobre mienene rady, a zevraj ti nieco "funguje"... velke prd ti funguje a nikdy ti takymto stylom nic ine ani nebude fungovat. ked si dovolis takto debilne utocit na druhych a ich akvaria, pricom ty mas 2 dni aj s cestou nieco, co ani nie je akvarium, tak si bud uplne tupy, alebo mas max 5 rokov. sorry za ostre slova, ale uz sa ta tvoja drzost nedala vydrzat. :finger

a ked sa povazujes za odrbavaca, tvoj problem, odrbavaj si koho chces, ale ryby su zive tvory a maju svoje naroky, bud to pochopis (srandujem), alebo zacni radsej zbierat znamky a odrbavaj s nimi.
Obrázok užívateľa
bobo242

Images: 49
Has thanked: 3 times
Been thanked: 26 times

Poslaťod Rostratus » Sob 15. Jan 2011 19:13:21

oneil211 píše:ako vidim v tom aqa mas vela nadrbanych kamenov zas men sa to tak nepaci :)

V prvom rade si musíš uvedomiť, že nikto ti tu nikto nechce zle.... a vieš prečo? Lebo tu si chodia ľudia vymieňať rady a svoje skúsenosti bez ohľadu neakého zisku a v tom je veľký rozdiel... Nikto ti tu neporadí: kúp si tam toto, lebo to práve ja ponúkam, ale pre to, že sa ti to tam hodí, alebo nehodí...

Keď nebol internet od začiatočníka po skúseného chovateľa si sa dostal za niekoľko rokov a možno len vlastnými skúsenosťami. Internet a možno aj tento portál ti poskytne preskočiť X krokov od začiatočníka po skúseného... Keď si necháš poradiť väčšinu kritických chýb začiatočníka preskočíš ani nevieš ako! A uvidíš ako sa ti to zapáči. To že sú cichlidy náročné ryby, tak s tým nesúhlasím, len ich musíš pochopiť čo potrebujú a pod... Predtým, než budeš robiť ďalšie závery doporučujem ti prečítať tento článoček, ktorý ti zodpovie na X základných otázok: http://cichlidportal.sk/index.php/zaria ... a-zaciatok

Pamätaj na to, že nikto odtiaľto ti nechce zle ! Keby áno, tento portál a celé fórum je na :moon
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Nawi » Sob 15. Jan 2011 22:01:53

tak ja mam dost :crazy: :crazy: :crazy: clovek mu chce dobre a h...s toho...rob ako uznas za vhodne...a tych ryb tam ma akurat,totiz to nemozes vediet(kedze si zaciatocnik )ze tropheusy su hufovite ryby potrebujes aspon 10-12ks aby ti to klapalo.....a kamene asi nevies ze africke cichlidy z jazera malawi a tanganiyka ziju v skalnich prostrediach cize potrebuju kamene aby si rozdeli teritotia a pod.no zase to su zakladne veci o afrikach.tak potom naco kritizujes inych!!!!!!!!
a matej mas to super spravene aj ty mas leleupi s dubakmi?ja tak isto,super aqua!!!!§ :yes
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Poslaťod vladko » Ned 16. Jan 2011 16:32:37

pigeon píše:tak ja mam dost :crazy: :crazy: :crazy: clovek mu chce dobre a h...s toho...rob ako uznas za vhodne...a tych ryb tam ma akurat,totiz to nemozes vediet(kedze si zaciatocnik )ze tropheusy su hufovite ryby potrebujes aspon 10-12ks aby ti to klapalo.....a kamene asi nevies ze africke cichlidy z jazera malawi a tanganiyka ziju v skalnich prostrediach cize potrebuju kamene aby si rozdeli teritotia a pod.no zase to su zakladne veci o afrikach.tak potom naco kritizujes inych!!!!!!!!
a matej mas to super spravene aj ty mas leleupi s dubakmi?ja tak isto,super aqua!!!!§ :yes

inac donedavna si robil take iste blbosti :) a nieje to zas tak davno aby sa nato zabudlo :) :chuckle
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Poslaťod Nawi » Ned 16. Jan 2011 20:42:54

sak ja sa nehadam,uvedomujem si to aj som to pisal.no kukni si teraz moje malawi,je to omnoho lepsie.a on kritizoval matejove aqua a to aqua ozaj vyzera super a este ze je prerybnene no ako mal som dost ked som to cital.vies chcel rady aj ich dostal a h..s toho aj tak si spravil po svojom.a ja som sem vkladal moje aqua aby som vedel co je zle,co treba vylepsit a pod.
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Poslaťod vladko » Ned 16. Jan 2011 20:47:50

len je skoda ze sa stale presunie tema na uplne ine ako preto preco bola zalozena.
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 14 hostia