ale neni problem kupit filter alebo kyslik ale problem je v tom ze to budem mat v deckej a ci nebudem pocut hluk
PS: ked tam bdue dostatocne ratslinstvo ten kyslik nemusim mat elbo taky kyslik dost huci a hlavne vtedy ked chcete zaspat
oneil211 píše:ale vsak ked tam bduem mat rastliny tie produkuju kyslik
oneil211 píše:aha takze cichlidy jednoducho nepreziju bez kyslika to je jasne!
a v noci zas sa ja nevyspim kvoli kysliku a filtru lebo ten pocut takze ake riesenie premna najdete?
a inde akvarko nemam kde mat
Belial píše:Ja osobne si myslím, že pri dvoch ramirézkach a desiatich tetričkách nemusíš riešiž žiadny kyslík. Daj tam nejakú hlavicu s biomolitanom, nech to filtruje, aspoň 50W ohrievač a máš hotovo.
tomas120 píše:Ešte na niečo som si spomenul...ČIže eventuálne rastlinné akva pre tie kakadu a pelvicachromis pulcher by mohlo byť.. No mám dotaz a čo keď používam CO2 a PMDD, nemôžu mi no toto tie cichlidy dáko zle reagovať? Už to tu bolo spomenuté že tieto ryby si potrpia na čistú vodu... Ja napr. okysličovanie nepoužívam , nieže by som ho nemal , ale mne to akva rastliny dostatočne prekysličujú. Nechcem by som sa niektorých rastlín kvôli tomu zbaviť,/ammania gracilis, D. diandra , althernantery, a X ďalších .. dosť to stálo pokiaľ som ich zohnal. Músím kvôli rybám potom dáko obmedziť hnojenie a CO2?
PS: tie pulchery sú tiež prekrásne ryby , sú vhodné aj do mäkkej vody ako apistogrammy?
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia