Tak dnes som sa bol osobne pozrieť na 1350 litrov Ameriky v Dubnici nad Váhom.
Pod nádržou sú uvedené technické parametre a pokračuje už neaktuálny popis rybieho osadenstva (frontosa burundi). Admine, toto by som od Teba nečakal (ja som strašný puntičkár...). Takto si neznalí veci môžu myslieť, že je v nádrži stále afrika.
Na môj vkus trochu slabé osvetlenie, aj keď cichlidám asi stačí. Len ja trochu slepnem po x rokoch presedených pri PC, všade potrebujem silné svetlo
Jedna rybka (myslím, že tá najmenšia, neidentifikoval som ju, pripadala mi ako heros alebo uaru, ale to sa asi mýlim) bola nejaká dohryzená.
Inak OK. Ryby úžasné. Najväčší parachromis (bol to managuensis?) je úplne excelentný, udrel mi do očí ako prvý. A salvini sú krásne vyfarbené. Musím ich aj ja zohnať do akvárka, chýba mi doma nejaké farebnejšia ryba.
Manželka obdivovala korene. Tvrdil som jej, že to má majiteľ z nejakého horského potoka z okolia (niekde si to písal). Pri vedľajšom stole sa trochu čudovali, odkiaľ to ja všetko viem
Takže ja by som odstránil ešte ten neaktuálny popis pod akvárkom a "upratal" tú najmenšiu rybku.
PS: juj, ako ja závidím....