Apistogramma cacatuoides

Diskusia o chove a odchovávaní cichlíd

Apistogramma cacatuoides

Poslaťod uzivatel » Uto 04. Jan 2011 21:34:31

mam taku otazku .. - ..do akej velkosti treba nechat matku s poterom spolu tohto druhu ryb
poter ma dlzku cca 1 cm a uz su maju pekne crty tela ako potravu dostavaju JBL NOVOTOM ARTEMIA ..PRASKOVE KRRMIVO PRE POTER co znaci pre moju dalsiu otazku ako dlho ich este krmit s touto potravou a kedy je mozne prejst na vlockovu alebo mrazenu potravu ( niesom ziaden chovatel ani u zivorodiek sa mi nic nepodarilo odchovat ... toto su moje prve skusenosti ) ... viete mi niekto poradit
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
uzivatel

Images: 3
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Reklama

Re: Apistogramma cacatuoides

Poslaťod Nawi » Str 05. Jan 2011 14:09:03

v prvom rade vitaj na fore,a ja by som ich uz poodlovoval niekam di inej nadrze,je mozne ze sa ti parik znovu vytrie a mohol by mlade pozrat.a ak uz maju mlade 1cm.mozes im kludne davat aj vacsiu potravu,samozrejme primeranu ich velkosti,neskusal si nauplie artemii?fajn clanky k artemiam najdes aj tu na fore...
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Poslaťod uzivatel » Str 05. Jan 2011 16:20:55

pigeon píše:v prvom rade vitaj na fore,a ja by som ich uz poodlovoval niekam di inej nadrze,je mozne ze sa ti parik znovu vytrie a mohol by mlade pozrat.a ak uz maju mlade 1cm.mozes im kludne davat aj vacsiu potravu,samozrejme primeranu ich velkosti,neskusal si nauplie artemii?fajn clanky k artemiam najdes aj tu na fore...

rodica mam uz iba jedneho cize len matku ... sameca po vyilianhuti mladych som prelovil do mensej nadrze kde uhynul z toho dovodu,ze sa zakliesnil medzi drevo a sklo no potom uz nedokazal viplavat a tam uhinul .
V nadrzi je len matka a poter mam ju nechat s nimi ?? ci tiez prelovit .. sem tam ked sa postavim k akva si vsimnem,ze sem tam od seba odhana mlade koli comu to robu moze ich pozrat??
Poter uz ma cce 1cm no nmeral som ich len do oka typujem
uzivatel

Poslaťod Nawi » Str 05. Jan 2011 20:16:32

no ja by som tie mlade urcite vylovil,mozes este skusit ze ju tam nehas no moze sa stat ze ich pozere alebo sa bude k nim pravat agresivne....najlepsie riesenie je asi odlovenie mladych od samicky.
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Poslaťod uzivatel » Str 05. Jan 2011 21:43:16

pigeon píše:no ja by som tie mlade urcite vylovil,mozes este skusit ze ju tam nehas no moze sa stat ze ich pozere alebo sa bude k nim pravat agresivne....najlepsie riesenie je asi odlovenie mladych od samicky.

asi len samicku do ineho akva prelovim ako pises .
lebo som sa zabudol zmienit ze v ten den jak sa samicka trela tak par plodov v zala do papuulki a potom ich viplula .
Snad v mojej nepritomnosti od pondelka co nebudem doma to moje rybie potomstvo prezije
uzivatel

Poslaťod Nawi » Str 05. Jan 2011 22:30:11

apistogrami to niekedy robia to je nic...sak uvidis no bolo by ich skoda
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Poslaťod uzivatel » Štv 06. Jan 2011 16:21:11

pigeon píše:apistogrami to niekedy robia to je nic...sak uvidis no bolo by ich skoda

tak bolo by ich skoda je to moj prvi odchov v zivote po odrasteni sem pridam .. fotto .. vdaka za radu

mam etse otazocku ,, chcem zalozit po navrate .. biotop alebo nieco co sa mu podoba amazonia.
Pre dani druh ryb nevies nejake stranky alebo odkazi na touto temu...?
uzivatel

Poslaťod Nawi » Štv 06. Jan 2011 20:38:53

no kukni si niektore nadrze a podla toho si nieco zostav...no na amozonsky pales potrebujes aspon 200-vku...
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Späť na Chov a odchov cichlíd

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia