Ja-pigeon

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
0
Nehlasovalo
2
1
13%
3
2
25%
4
2
25%
5
3
38%

Celkom hlasov : 8

Ja-pigeon

Poslaťod Nawi » Ned 02. Jan 2011 12:22:09

Názov nádrže: pigeonova amerika-afrika
Biotop nádrže: amerika-afrika
Rozmery nádrže (d x v x h): 100x45x45
Hrúbka skla: cca 0,8cm,
Objem nádrže: cca 200l
Dekorácia v nádrži: kremičitý piesok,korene,skaly z potoka,pozadie tapeta
Filtrácia nádrže: vnutorny filter AQUA EL typ FAN 2
Osvetlenie nádrže: 1 neónka 18W,biela
Ohrievanie nádrže: ohrievač s termostatom
Stojan pod nádržou:zelezny stojan oblozeny asi bukasom
Kryt nádrže: krycie sklá
Rastliny v nádrži: umele
Ryby v nádrži: amerika:Cichlasoma salviny(parik),Archocentrus nigrofasciatus(parik),Parachromis managuensis 2ks,Parachromis fridrichstalli 2ks,Vieja synspilum 5ks,Vieja hartwegi 2ks,Thopichthys meeki 1ks,Herotilapia multispinosa 5ks
africke riecne cichlidy:Pelvicachromis pulcher(parik),Hemichromis bimaculatus(parik)
Kŕmenie rýb:1 krát za deň . Sera Flora,Tropical astacolor,,mraz.artemia a dafnia,SAK 3,jeden krat v tyzdni post(nedela)
Výmena vody: 1/3 kazdy druhy tyzden
Fotogaléria nádrže: v prílohe
Videogaléria nádrže: ...
Poznámka k nádrži: Viem ze biotop mi nesedi no tie 2 pariky africkych riecnych cichlid nemam kam inam dat,tak som ich dal sem a nazivaju spolu dobre.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Reklama

Re: Ja-pigeon

Poslaťod kiLLt » Ned 02. Jan 2011 13:39:04

Ahoj nechcem nejak vyrivat ale vsimol som si pri tvojich nadrziach ze rves velke ryby do malickych akvarii a toto akvarium je fakt malicke na tie ryby co tam mas 1/3 vody kazdy druhy tyzden je velmi malo pri takto prerybnenom akvariu.
Umele rastliny su otrasne vobec niesom vyznavacom toho sportu ze umele rastliny do akvaria.
Neviem ale toto podla mna nemoze vydrzat dlho fungovat.
Obrázok užívateľa
kiLLt

Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times

Poslaťod Rostratus » Ned 02. Jan 2011 14:05:08

Ryby sú to pekné, ale naozaj čo budeš robiť keď budú väčšie? Koľko cm teraz majú? Ja mám niekoľko kusov v 1200vke a aj tá sa mi zdá malá pre všetky tie ryby čo tam mám. Neskôr budem vyriedovať.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod heno96 » Ned 02. Jan 2011 14:52:43

Neviem ale ameriku nemám ale celkovo ma ameriku je to malé okrem tých menších druhov napr.apistograma
Obrázok užívateľa
heno96

Has thanked: 12 times
Been thanked: 21 times

Poslaťod Belial » Ned 02. Jan 2011 14:59:39

Parachromis, vieja a salvinky v 200 litroch? :cry
Obrázok užívateľa
Belial

Images: 7
Has thanked: 7 times
Been thanked: 21 times

Poslaťod jaro » Ned 02. Jan 2011 15:20:08

prepac ja na tych fotkach skoro nic nevidim, resp.je to dost rozmazane.... :ne
nemozes to prefotit lepsie??
a tie rastliny, to su umele?dost divne
Obrázok užívateľa
jaro

Images: 24
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod diskoclub » Ned 02. Jan 2011 15:23:05

Nevím chlape, ale ty tvoje akvarka mně připadají hooodně kýčovité.. no na to jak jsi psal ze žačátku jaký nejsi odborník, tak jsi mně celkem zklamal. Nechápu ty umělé rostliny, to ani není určené do akvaria, to jsi je sebral manželce ze stěny? :lol: nebo kde jsi to vzal? Jinak Tě nechci nijak urážet, ale myslel jsem, že jsi lepší. :mrk
diskoclub

Has thanked: 8 times
Been thanked: 5 times

Poslaťod stiff » Ned 02. Jan 2011 15:26:59

To mu nikto neviete napísať pravdu? Zasa budem ja ten zlý.. Pigeon ak toto myslíš vážne, potom nie si kompletný a mal by sa dať vyšetriť.. :x Ani ti viac nič nenapíšem, lebo by som len nadával.. :punch Tie akváriá čo si tu v poslednej dobe zavesil, sú jednoducho OTRASNÉ! Toť vsio
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod gringo » Ned 02. Jan 2011 15:48:15

Americe nerozumím, ale rozumím tomu, že velká ryba do malého akva nepatří. Ty umělé květiny od "vietnamců" jsou otřesné. Chudáci ryby, které se dostanou k tobě do akvárií. Velmi prapodivný přístup k akvaristice. Skoro mi začínáš připomínat nějakého provokatéra, neuraž se, ale tak to vidím já :S
Obrázok užívateľa
gringo

Images: 0
Has thanked: 0 time
Been thanked: 10 times

Poslaťod Stero » Ned 02. Jan 2011 16:35:58

Stiff nebudeš aspoň nie sám. Pigeon mám pomali názor že by sa to malo presunúť do témy Ďaleko od biotopu... máš tam napísané

Názov nádrže: pigeonova amerika-afrika
Biotop nádrže: amerika-afrika :head Radšej sa ryby zbavím ako ich miešať (môj názor)
Rozmery nádrže (d x v x h): 100x45x45 (v pohode na šnekáče či apistogrami ale toto :envy )
Filtrácia nádrže: vnutorny filter AQUA EL typ FAN 2 (Si robíš srandu na 200l s takýmito rybami veď to by som nedal ani do minička snáď)
Osvetlenie nádrže: 1 neónka 18W,biela ( To aj niečo je vidno v tom AQ :?: :?: :?: )
Rastliny v nádrži: umele ( To sa ti akože fakt páči alebo len nemáš vkus )

Zlatý klinec : Jednoducho bez komentára

Ryby v nádrži: amerika:Cichlasoma salviny(parik),Archocentrus nigrofasciatus(parik),Parachromis managuensis 2ks,Parachromis fridrichstalli 2ks,Vieja synspilum 5ks,Vieja hartwegi 2ks,Thopichthys meeki 1ks,Herotilapia multispinosa 5ks
africke riecne cichlidy:Pelvicachromis pulcher(parik),Hemichromis bimaculatus(parik)
Kŕmenie rýb:1 krát za deň. Sera Flora,Tropical astacolor, mraz.artemia a dafnia,SAK 3,jeden krat v tyzdni post(nedela) (Tak isto úplne mimo bežných zásad)

Čerešňa na torte
Výmena vody: 1/3 kazdy druhy tyzden :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: Pri takejto osádke v takomto objeme a pri tejto výkonnej filtrácii ta voda musí vyzerať po 14 dňoch ako olej

Poznámka k nádrži: Viem ze biotop mi nesedi no tie 2 pariky africkych riecnych cichlid nemam kam inam dat,tak som ich dal sem a nazivaju spolu dobre. Pochybujem :angry U mňa je to jednoznačne za 4- Päť nedám lebo máš šancu to pomeniť.

Ak sa ti páčia veľké Americké cichlidy tak si obstaraj aspoň 200x60x60 nádrž, filtáciu buď komorovú min 70litrov filtračnej hmoty alebo kvalitné kanistre, Osvetlenie napr 2x80w T5, Rastliny :moon sa na ne pri týchto rybách a už duplom sa :moon :moon :moon na umelé. A prosím nemiešaj ryby s odlišnými potrebami.

Ak nemáš priestor, či financ na veľké akva tak sa zbav tých čo máš (ak ich hodíš na net tak ak sú ok tak sa za nimi zapráši) a daj tam miesto toho niečo iné menšie. No za každú cenu zmeň filtráciu , osvetlenie, dekoráciu.

Skus to porovnať s tvojou nádržou sú skoro zhodne veľké viewtopic.php?f=26&t=753
Obrázok užívateľa
Stero

Images: 24
Has thanked: 41 times
Been thanked: 62 times

Ďalší

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 30 hostia