Jirkaa píše:ja davam L sumcum .... okurku , cuketu , spenatovy protlak ....
skuste si koupim spenatovy protlak ... vzit prazdne formicky od mrazeneho a naplnte je protlakem ... pote nechte zabrazit ... muzete pridat do toho i file ... nebo jine slozky ... dle uvazeni
kofola píše:Jirkaa píše:ja davam L sumcum .... okurku , cuketu , spenatovy protlak ....
skuste si koupim spenatovy protlak ... vzit prazdne formicky od mrazeneho a naplnte je protlakem ... pote nechte zabrazit ... muzete pridat do toho i file ... nebo jine slozky ... dle uvazeni
Tak takuto stravu davame rybam viaceri: spenat, hrasok, + nejake vlocky do toho, prip. vitaminy. Zamrazit vo formickach od toffife a moze sa podavat.
wunti píše:kofola píše:Jirkaa píše:ja davam L sumcum .... okurku , cuketu , spenatovy protlak ....
Tak takuto stravu davame rybam viaceri: spenat, hrasok, + nejake vlocky do toho, prip. vitaminy. Zamrazit vo formickach od toffife a moze sa podavat.
Predpokladam, ze i do akvarka to hazite takovouto udelanou stravu mrazenou - a sumci si postupne tu kostku okusuji, hm? .. a nevadi jim ta nizka teplota potravy?
kofola píše:To je velmi diskutabilne ci vadi alebo nevadi. Kazdy bude tvrdit inak. Moja skusenost je ze rybam vobec nevadi zamrazena strava. Dokonca som spozoroval, ze ked im ju davam zmrznutu prijmaju ju s vacsou chutou ako ked ju pred tym rozmrazim.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 13 hostia