od Rostratus » Pia 28. Aug 2009 20:15:32
( presunuté zo starého fóra)
Administrátor:
To je tiež pekná nádrž. Už máš v tej nádrži aj pozadie, alebo to je neaké staršie foto? Keď som bol u teba, pozadie tam nebolo. Aj osadenstvo bolo trošku iné. Či sa mýlim?
stiff
Je to ta nadrz, ktoru si videl uz aj s pozadim. Osadka sa nezmenila, len trochu povyrastla... Z tej povodnej 800vky zostali uz len korene, tie cervene okruhliaky, svietidla a podstavec. Vsetko ostatne je nove. Z povodnej osadky zostali uz len tie metynnisky (rastlinozrave pirane).
Administrátor
Aj no paráda... takže pozadie už máš. Som na to zvedavý. Zajtra idem do Humenného. Poobede tam budem tak sa ti ozvem ak budeš mať čas. Zatial ahoj.
Karlowatz
Čo mášna mysli týmto? Kŕmenie rýb: všetko možné....... Zvyšky z reštiky? hehe
Administrátor
Väčšinou asi pizza že Stiff? Ale pravdu teraz. Hehe
stiff
No neviem na com slapete fesaci, ale ja to chcem tiez!! To keby nasu pizzu jedli, to by boli ine kapre, to by som mal malo vody asi:)))) To nie tvoje frontosy, admin, co zakusky tlacia kazdy den, a zmrzlinku, co? Hehe. Ale vazne, granuly pre pstruhy, pre koi kapre, sak, mrazene srandicky obcas, zive rybky obcas a tak.. vsetko mozne, co sa pritrafi akurat vtedy kupit...a samozrejme pizza - 2-3 kila denne, hahaha a jedno male pivo...
Administrátor
Teraz si ma odhalil. Zákusky to je moje tajné krmivo pre moje ryby. Psssst nikomu to nehovor...