Hmmm.. Zaujímavé čítanie.. Chcelo by to vyskúšať, Jovan nepoznáš nejaký dobrý zdroj?
Matej píše:Kazdopadne Stiff - konkretne skusenosti s davkovanim a popisom kedy aplikovat nie je mozne najst, aspon nie z nejakeho spolahliveho zdroja. Skusal som to DOBRE dlho a nenasiel som. Ako vidis sam, aj jovan ktoreho nazory respektujes vychadzal len z nejakeho clanku a testuje to osobne a overne ma zatial len uzke spektrum v ktorom to nejako funguje.
Matej počúvaj,
každá minca má dve strany, každá debata má klady a zápory, každý má svoj názor, každá akcia vyvolá reakciu - môžme tu plodiť filozofické utópie..., ale
MÁŠ KONKRÉTNE VÝSLEDKY? Skúšal si to? Alebo patríš k ľuďom, ktorí sa niečím rýchlo nadchnú a potom zasa rýchlo vychladnú..? Ako ospravedlnenie sami pred sebou, hľadajú výhovorky typu "toto nemôže fungovať" a bez toho, aby to vyskúšali, si idú s pocitom zadosťučinenia večer spokojne ľahnúť..
Ja som už "jedol" všeličo, ale skúsenosti mi pýtajú výsledky - prax! Máš výsledky? Ak áno, tak daj. Zatiaľ si nič neuviedol, iba filozofiu. Na to, aby som zistil či niečo zaberá, alebo nie, nepotrebujem výskumný ústav a ani roky výskumu. To potrebujem na to, aby som to detailne a presne zmapoval a to si myslím nikto z nás nebude robiť. Na jednoduchý test mi stačí KS a zopár dní...
KS neobhajujem, lebo to nepoznám a vôbec som po ňom nepátral, ale ver tomu, že niekedy fungujú veci, čo vôbec nefungujú. Z tohto pohľadu ak to nemáš odskúšané, tak si môžeš "hľadať na nete" koľko len chceš.