Cierne pozadie do AQ

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Re: Cierne pozadie do AQ

Poslaťod pigino » Pon 13. Dec 2010 22:35:41

No ak niečo zistíš daj vedieť.Mne tiež ten flak už mizne.Uvidíme čo to urobí s farbami rýb a ak to nebude ono,skúsim teda ešte tú čiernu.
Obrázok užívateľa
pigino
Malawi fan
Malawi fan

Has thanked: 10 times
Been thanked: 3 times

Reklama

Poslaťod vladko » Pon 13. Dec 2010 22:49:36

pigino píše:No ak niečo zistíš daj vedieť.Mne tiež ten flak už mizne.Uvidíme čo to urobí s farbami rýb a ak to nebude ono,skúsim teda ešte tú čiernu.

ak mas trubice tie do fialova (aj spektrum na obale je tmavomodre az fialove) pre vyfarbenie ryb musi to pekne ukazat ci uz na priehliadnom AQ ci modrom alebo ciernom.
ja som zistil ze pri priamom svetle co mam (kuchynske osvetlenie) je ryba nevyrazna ale ked sa skryje do tiena kamena alebo korena ryba sa inac vyfarby, a plus co som dodal viac ryb aj sa mi viacero vyfarbilo :) je to zaujimave ako sa to vyvija ked je "plna" osadka :)
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Poslaťod pigino » Pon 13. Dec 2010 22:58:06

Presne toto som si všimol aj ja.Mám jednu trubicu do fialova a jednu bielu.Vskutočnosti to ukáže pekne.A všimol som si,že keď nesvietim,tak sa mi viacej vyfarbujú samice Lombardoi.Akonáhle zasvietim,tak zblednú.Ostatné ryby svetlo nejak neriešia.To modré pozadie je tmavé a nie ako na fotke.Tam to skresluje.Na bledej modrej by sa modré ryby skôr stratili,ale takto im to neuberá na výraznosti.
Obrázok užívateľa
pigino
Malawi fan
Malawi fan

Poslaťod vladko » Uto 14. Dec 2010 11:12:04

pigino píše:Presne toto som si všimol aj ja.Mám jednu trubicu do fialova a jednu bielu.Vskutočnosti to ukáže pekne.A všimol som si,že keď nesvietim,tak sa mi viacej vyfarbujú samice Lombardoi.Akonáhle zasvietim,tak zblednú.Ostatné ryby svetlo nejak neriešia.To modré pozadie je tmavé a nie ako na fotke.Tam to skresluje.Na bledej modrej by sa modré ryby skôr stratili,ale takto im to neuberá na výraznosti.

pigino no troska som surfoval a nasiel som toto "cynotilapia afra cobwe"
Kód: Vybrať všetko
http://www.google.sk/images?hl=sk&q=cynotilapia+afra+cobwe&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=WEIHTYvqLNCv8QP2vIw3&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCcQsAQwAA&biw=1280&bih=685

mne to pride ako to iste ako na videu :) ale pojdem beztak do toho akva pozriet sa a spytat sa co to tam ma :)
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod pigino » Uto 14. Dec 2010 22:13:13

Vďaka,myslím,že to je ono.Je krásna.
Obrázok užívateľa
pigino
Malawi fan
Malawi fan

Poslaťod vladko » Uto 14. Dec 2010 22:23:57

pigino píše:Vďaka,myslím,že to je ono.Je krásna.

jj nadherna krasne sfarbenie ma :nod
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod vladko » Štv 30. Dec 2010 22:47:30

doplnim, flaky od vody a podobne takzvane mapy zmizli co zostali po nich bublinky tak spendlik a vytlacim .. a je po probleme :)
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Predchádzajúci

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia