Jesky píše:Ja s týmto teda problém vôbec nemám a ani ho nepoznám ja mám totiž jednu miestnosť v pivnici a tam mám všetky akvarka a to vám poviem že v lete je to super no v zime mám problém s klesaním teploty vody. Vtedy sa mi tam teplota pohybuje okolo 22 stupňov a práve potrebujem dať ešte ďalšie ohrievače aby ju zdvihli a ako viete elektrika nie je moc lacná
stiff píše:Jesky píše:Ja s týmto teda problém vôbec nemám a ani ho nepoznám ja mám totiž jednu miestnosť v pivnici a tam mám všetky akvarka a to vám poviem že v lete je to super no v zime mám problém s klesaním teploty vody. Vtedy sa mi tam teplota pohybuje okolo 22 stupňov a práve potrebujem dať ešte ďalšie ohrievače aby ju zdvihli a ako viete elektrika nie je moc lacná
Viem o čom hovoríš, v pivnici mám chovničku... Skúšal som el. ohrievač, ale aby to vyhrial na aspoň 25°C musel by ísť vkuse, vzhľadom na vetranie cez komín kôli vlhkosti.. Nedávno som si kúpil plynový na propán bután. Myslím,že je to lepšie a hlavne lacnejšie.. Výmena bomby je cca 9e a vydrží mi na 10-12 dní. Nepúšťam to stále, iba ráno a večer po hodine. Ohrievač som kúpil na nete za 50e.
admin píše:Stiff na koľko stupňov vyhrievaš tú miestnosť ohrievačom? Má to aj neaký termostat? Počítam že nie inak by si ho nevypínal.
admin píše:Je to dobrý nápad ešte by som ho zapojil na spínacie hodiny a nemusím sa o nič starať čo sa týka vyhrievania nádrží.
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 23 hostia