Výroba vlastnej nádrže.

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Re: Výroba vlastnej nádrže.

Poslaťod vladko » Ned 28. Nov 2010 11:40:55

Byk1984 píše:Vladko nevidel som ako sa sudy vyrabaju teraz.Ja mam sudy,ktore maju asi 25 rokov a 25 rokov v nich drzim vino.Kazdo rocne vyrabam okolo 700-1000 litrov vina a sudy drzia.
Co sa tyka obruci,tak ano,tie tam musia byt lebo drzia ten sud pokope.Inak by sa rozpadol.Ale pomedzi spoje mi nikdy nic nepretekalo a fakt maju co ja pametam 25 rokov.Mozno aj viac

pocuj a vino davas do sklenenych flias alebo do coho capujes ? :) niesi daleko dobehnem po nieco na kostovku :)
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Reklama

Poslaťod Byk1984 » Ned 28. Nov 2010 12:47:07

Vino drzim v sudoch.Ak nevychadza davam do fliaš.Kludne prid,pojdem na vinicu nacapujem ti
Byk1984

Images: 2
Has thanked: 7 times
Been thanked: 27 times

Poslaťod Rasto_2001 » Ned 28. Nov 2010 21:29:42

Byk1984 píše:Na drevo nemsuis davat ziadn& nater.drevo od vody napucneje a voda neprejde.Mam vinicu a sudy s vinom a su to obycajne sudy,nicim natierane a drzi to.Samozrejme ak v nom dlho nic neni,sa rozzsusi

to je fakt, drevo od vody napučnie ale :
- sudy máš dubové - tvrdé a stále drevo
- sú v tvare valca a pokope ich držia oceľové skruže alebo ako sa im nadáva
nemožeš porovnavať tachnologiu vyroby sudov a tej nádrže -vieš prečo má sud valcový tvar ?

ale tie nádrže boli robené z bio dosiek - sú to lisované hobliny niečo podobné ako drevotrieska - a skus namočiť drevotriesku .... to iste ti spravi aj ta doska len to nebude taka rychla reakcia na vodu.
preto to asi natieraju nejakou špecialnou farbou ale aj tak by som sa bal že sa mi to niekde rozmoči
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Poslaťod vladko » Sob 04. Dec 2010 20:21:07

admin píše:
vladko píše:poprosim znameho ci ma nevezme k nim do prace :) oni robia troska ine AQ .. klasicky mur stena vymuruju sa bocnice vsetko sa niecim natrie, je to nieco co sa pouziva napr pri vondych elektrarnach a podobnych vodnych dielach a z predu sa da sklo.
Take nieco maju vo firme :)
je to firma co robi izolacie :) predstavte si doma take AQ :)
a k doskam a AQ myslim ze amici maju s montovanymi vecami niekolko desiatok rokov skusenosti tak si myslim ze aj to AQ je a bude v pohode a je vidno aj rohove vystuze ako aj priecne pozdlzne co sa robi pri velkych AQ .. plus dvojite dno.
bratranes ma doma v dome 1000L +- .. a ma to podobne riesene ako je aj ta drevena buxicka akurat sa lisi hrubka materialu.

A ako sa volá tá firma? Ak to nieje tajomstvo? :wasntme

takto sa vola firma
Kód: Vybrať všetko
http://www.mitop.sk/
a poprosil som nech sfoti to co spravili to AQ .. tak som zvedavy ci namna nezabudne.
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Predchádzajúci

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia