Názov nádrže: Gibberosa MOBA
Biotop nádrže: Tanganika
Rozmery nádrže (d x v x h): 160 x 50 x 55 cm
Hrúbka skla: 10mm
Objem nádrže: 440 L
Dekorácia v nádrži: kremičitý piesok HAGEN, koralové kamene, striekané modré pozadie
Filtrácia nádrže: HAGEN POWER Head 402 so vzduchovaním cez filtrén TM30 10x24x46+ pórovité valčeky+vata
Osvetlenie nádrže: T8Life Glo2 120cm 40W + T8Power Glo 120cm 40W + LED modrý pásik 120cm (nočné osvetlenie)
Ohrievanie nádrže: EHEIM JAGER 250W
Stojan pod nádržou: skrinka z drevotriesky na mieru
Kryt nádrže: posuvné sklá nad hladinou
Rastliny v nádrži: 2x plastová tráva
Ryby v nádrži: Cyphotilapia Gibberosa Moba 9ks F1 cca 7M staré cca 5-8cm, 2x Calvus Black Pectoral + 2x prísavník ako doplnok
Výmena vody: 2xT cca 50L
Zdravím všetkých fanatikov akvárií. Tiež som jedným z vás, po veľkej prestávke od detstva už opat cca rok a vyzerá, že je to so mnou vážne, lebo už mám objednané druhé AQ pre burundi osádku.
Zatiaľ nie som veľký prispievateľ , čítam to množstvo užitočných informácií a sem-tam sa zapojím . Netrúfam si ešte veľmi radiť, aj keď som už čo to naštudoval....
Zaujíma ma váš názor, resp. rada/kritika.
Pred rokom som začal, od Ostriežikov červených, Nigrofasciát, cez Aulonocary až po Frontikov Burundi, ale ešte viac ma fascinovali Moby, ktorým som cca pred 3M zriadil túto nádržku. Sú to zatial cca 7M detičky, ale chutí im a rastú...tak sa z nich teším. Okrem tohto AQ mám teraz objednané 2AQ pre Burundi, ktoré bude o niečo menšie, ale s podobným vybavením okrem čierneho piesku, čierneho pozadia a samozrejme rybiek. Okrem toho mám nejaké malé AQs pre poter, ktorý som dochoval a ešte aj chovám, ale chcem sa ho postupne zbaviť a venovat iba Mobam, Burundi a Calvusom. Každý máme nejaké možnosti (popri rodinke) a ja mám max.tieto.