stiff píše:Prachy, prachy... 700-800l nádrž sa dá zaobstarať komplet so stojanom, svietidlami, čerp. hlavou.. za 400-500 evri. To je veľa Stačí pozrieť občas inzeráty a trochu sa posnažiť. Dám si zlepiť akva, alebo kúpim použité, zachovalé za pár korún, a ten zvyšok si svojpomocne dorobím... Človek má potom z toho akvarka oveľa lepší pocit, keď si to urobí sám
Jesky píše:Mňa by zaujímalo aké druhy ameriky odporúčate do 1000L a do 850L spoločného akvária? Prosím návrhy resp. skúsenosti.
ollisvk píše:ja chovam aj afruku aj ameriku, dokonca som ich mal spolocne v akvarku bez problemov. momentalne mam kancika perletoveho a 8 mladych asi 0.5 cm. mam ichv 200 l akvarku, okrem toho mam aj 2 vodne korytnacky a tie su velke kamosky s rybami, je krasne ked plavaju spolu v akvarku
ollisvk píše:ja chovam aj afruku aj ameriku, dokonca som ich mal spolocne v akvarku bez problemov. momentalne mam kancika perletoveho a 8 mladych asi 0.5 cm. mam ichv 200 l akvarku, okrem toho mam aj 2 vodne korytnacky a tie su velke kamosky s rybami, je krasne ked plavaju spolu v akvarku
Späť na Stredoamerické cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť