....
 ....
kofola píše:Heno ak budes z akvaobchod.sk objednavat spirulinovy puder, tak si pytaj od Milosa este agar. Viac o tom si precitas tu http://www.cichlidportal.sk/phpBB3/view ... f=21&t=334

....
 .... bud som nakrajal surove maso na male kusky alebo primrazene som skrabal
 bud som nakrajal surove maso na male kusky alebo primrazene som skrabal

..no ono se rika sam,pomahali mi...
 ..no ono se rika sam,pomahali mi...  ),az na to,ze trosku spini vodu,(malým chuti a to je podstatne)a kedze mam dubaciky(kravicky),mrazenu potravu živocisneho povodu vseho druhu,som po nastudovani si nejakej literatury pre istotu definitivne z ich jedalnicka vysadil a nemienim sa ku nej ani v blizkej buducnosti nejak vracat,aj ked nazory na tuto temu sa roznia...
),az na to,ze trosku spini vodu,(malým chuti a to je podstatne)a kedze mam dubaciky(kravicky),mrazenu potravu živocisneho povodu vseho druhu,som po nastudovani si nejakej literatury pre istotu definitivne z ich jedalnicka vysadil a nemienim sa ku nej ani v blizkej buducnosti nejak vracat,aj ked nazory na tuto temu sa roznia...
kofola píše:Kaho ak mas dubaciky od cloveka z Velicnej, tak ja mam doma ich rodicov a ti maju zo vsetkeho najradsej mrazenu artemiu a nerobi im to ziadne problemy.
 )
 )
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia