pomenovanie druhov

Diskusia o cichlidách z jazera Malawi

Re: pomenovanie druhov

Poslaťod vladko » Uto 16. Nov 2010 12:42:01

majky píše:pokial ti ich davali zo spodneho akva oproti dveram tak tam maju lombardy demasoni sa mi zda ze ani nemaju pokial si kupoval v akva canis na namesti.

afriku maju len dole :) spravna trefa, popravde sa ani nepamatam co teta hovorila kedze mi nevedela zodpovedat otazky som uz len ukazal co chcem a pozeral na to :wtf: morske AQ
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Reklama

Poslaťod majky » Uto 16. Nov 2010 14:45:28

no afriku ato redred zebry,mpangy,cobalty ,maswy maju v tom stojane ked vojdes do dveri hned za dverami v lavo,a kedze si zrejme bral ryby len z toho stojanu naproti tak v lavom rohu mali fire fish,cize zebry si zrejme nebral.
majky

Images: 12
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Poslaťod Belial » Uto 16. Nov 2010 16:46:51

vladko píše:
majky píše:pokial ti ich davali zo spodneho akva oproti dveram tak tam maju lombardy demasoni sa mi zda ze ani nemaju pokial si kupoval v akva canis na namesti.

afriku maju len dole :) spravna trefa, popravde sa ani nepamatam co teta hovorila kedze mi nevedela zodpovedat otazky som uz len ukazal co chcem a pozeral na to :wtf: morske AQ

Keď tam chceš kupovať ryby, treba ísť buď za majiteľom, alebo za jediným chalanom čo tam je zamestnaný. Tí dvaja ti určite poradia. :mrk
Obrázok užívateľa
Belial

Images: 7
Has thanked: 7 times
Been thanked: 21 times

Poslaťod vladko » Uto 30. Nov 2010 22:29:42

predpokladam ze je to potvrdene a odobrite mi ze je to Metriaclima estherae red red
gallery/image.php?album_id=6&image_id=1886
no neviem vcera som tam bol a v tom AQ mali firefish :( a pytal som sa personalu a sami mi nevedeli povedat co tam bolo alebo ci tam nieco take bolo :( niejak casto menia osadky v nadrziach :( takze uvidime ci to bude red red alebo firefish
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Predchádzajúci

Späť na Malawi cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia