Moje nove akvarium 360 L

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
4
21%
2
9
47%
3
4
21%
4
2
11%
5
0
Nehlasovalo

Celkom hlasov : 19

Re: Moje nove akvarium 360 L

Poslaťod Rostratus » Sob 26. Jún 2010 20:28:04

Presne tak. Ja som to natieral len z toho dôvodu, aby to viac ladilo k pozadiu a tá "biela" tak nekričala. :mrk
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Reklama

Poslaťod vladko » Štv 11. Nov 2010 20:22:06

rasto chcem ta o nieco poprosit :) snad mi vindes v ustret, tvoje AQ ma zaujalo ale hlavne v prevedeni 3D pozadia :) kedze si ho mal aj suche a mohol si vsetko rozobrat pozriet a preskladat tak by som ta chcel poprosit o nakres (ak mas foto tiez dobre) ako vyzera ulozenie cerpacej hlavice v/3D pozadim ako aj naukladane filtracne molitany pri rieseni mojho AQ mi to velmi napomoze kedze vsetko okrem AQ si robim sam, popripade vy co citate a mate niejake skice foto prihodte foto link :) dakujem

este doplnim pozeram ze mas nasavenie robene tak ze ti piesok ide az do priestoru filtracneho priestoru tj do molitanu alebo nie ? ako to mas poriesene ?
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Poslaťod Rasto_2001 » Pia 12. Nov 2010 21:08:58

vladko píše:rasto chcem ta o nieco poprosit :) snad mi vindes v ustret, tvoje AQ ma zaujalo ale hlavne v prevedeni 3D pozadia :) kedze si ho mal aj suche a mohol si vsetko rozobrat pozriet a preskladat tak by som ta chcel poprosit o nakres (ak mas foto tiez dobre) ako vyzera ulozenie cerpacej hlavice v/3D pozadim ako aj naukladane filtracne molitany pri rieseni mojho AQ mi to velmi napomoze kedze vsetko okrem AQ si robim sam, popripade vy co citate a mate niejake skice foto prihodte foto link :) dakujem

este doplnim pozeram ze mas nasavenie robene tak ze ti piesok ide az do priestoru filtracneho priestoru tj do molitanu alebo nie ? ako to mas poriesene ?

ahoj

jasne ze ti poviem ako to mam ja riešené.
Keď si si pozrel prvé fotky je tam aj fotka z boku a je tam vidieť ako tam su naskladané molitány, jednoducho jeden na druhom, čo sa týka hlavice tá ja na vrchu v strede. Stredom cez molitany mi ide dierkovaná rúrka pre nasavanie hlavice výpust je cca 10cm pod hladinou cez bok pozadia
Piesok mi do molitanov nenasáva, molitaný nie su poskladené až ku dnu ale sú od dna vzdialené cca 7-10cm. Aby som zamedzil vsypavanie sa piesku tak som tam nalepil presvitné pravítko a to tvorý takú hradzu, samotný priestor pod molitánmi slúži ako veľka jaskyna pre ryby :-D
skusim pridať aj nejaký náčrt.

hmmm pozerám že som dostal 4 v hodnotení kto to bol ... :-D :-D nie srandujem aj ja by som si dal, lebo moje AQ momentálne nevyzerá ako by som chcel ..., nemal som vôbec kupovať tu bridlicu ale normalne dierovaný kameň.... čo už, chystám sa to prerobyť tak si ho začnem pomali kupovať :-D
aspoň že sa tam rybam darý lebo sa mi tam začali nejak moooc množiť :-D
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Poslaťod vladko » Sob 13. Nov 2010 9:58:57

dakujem :)
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod vladko » Pon 15. Nov 2010 11:18:06

rasto este ta poprosim aka firma ti to robila to pozadie ? paci sa mi to z toho hladiska mozem mat priehladne komplet AQ a je to pekne zakryte filter molitan.. kludne aj sukromnu spravu, popripade ak niekto kto to cita a vie od koho to je napiste dik :)
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod Pito » Pon 15. Nov 2010 16:32:00

no pozadia vyraba aj Admin, mame ich aj tu vyobrazene, len si vybrat. a pohladat stranku ;)
Obrázok užívateľa
Pito

Images: 75
Has thanked: 14 times
Been thanked: 27 times

Poslaťod Rostratus » Pon 15. Nov 2010 16:55:03

vladko píše:rasto este ta poprosim aka firma ti to robila to pozadie ? paci sa mi to z toho hladiska mozem mat priehladne komplet AQ a je to pekne zakryte filter molitan.. kludne aj sukromnu spravu, popripade ak niekto kto to cita a vie od koho to je napiste dik :)

Ponúk na pozadia je veľa, ale ak sa ti páči moja práca tak nieje problém :mrk Link je nižšie v podpise.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod vladko » Pon 15. Nov 2010 19:27:56

admin píše:
vladko píše:rasto este ta poprosim aka firma ti to robila to pozadie ? paci sa mi to z toho hladiska mozem mat priehladne komplet AQ a je to pekne zakryte filter molitan.. kludne aj sukromnu spravu, popripade ak niekto kto to cita a vie od koho to je napiste dik :)

Ponúk na pozadia je veľa, ale ak sa ti páči moja práca tak nieje problém :mrk Link je nižšie v podpise.

hohohooooo :) jasne ze sa mi paci :) len hold cena sa mi nepaci a preto som pisal paci sa mi praca a aj prevedenie u rasta aj ked nepohrdol by som pozadim zo sekcie vid tvoj link len troska moc financii namna .. myslim ze ak by sa dal spravit niejaky kompromis a podobne prevedenie tak nieje ocom ale to skor asi ked uz budem mat objednavku na AQ a budem vediet rozmery a myslim ze to uz doriesime mailom. :roll:
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod Rasto_2001 » Pon 15. Nov 2010 19:34:13

Nie je to tajomstvo a tu sa to už spominalo, mám to od spoločnosti Polit skus
Kód: Vybrať všetko
http://www.polit.sk
som rád že sa ti to páči, po novom roku sa chcem pustiť do prerably, chcem nainštalovať UV lampu konečne, a chem vymeniť tie kamene za iné len ich musím najskôr kúpit :-D
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Poslaťod vladko » Pon 15. Nov 2010 19:55:07

Rasto_2001 píše:Nie je to tajomstvo a tu sa to už spominalo, mám to od spoločnosti Polit skus
Kód: Vybrať všetko
http://www.polit.sk

som rád že sa ti to páči, po novom roku sa chcem pustiť do prerably, chcem nainštalovať UV lampu konečne, a chem vymeniť tie kamene za iné len ich musím najskôr kúpit :-D

dik idem mrknut .. jj viem ze sa spominalo len som nevedel co kde :(
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

PredchádzajúciĎalší

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 15 hostia